Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A nevető gáz vagyis dinitrogen...

A nevető gáz vagyis dinitrogen oxid hogyan éri el azt a hatást amit az ember akor érez amikor szívja?

Figyelt kérdés

Nagyon rövid ideig kb 20 másodpercig kb minden sejtem mintha a mennyországban lett volna és szinte azonal.

Fokoza a sejteken belül az egest vagy a jeltovabitast állítja át?

Hogyan tud ilyen gyorsan ilyen intenzíven hatni valami?

Nem is volt idő a vérembe kerülni vagy feldolgozni vagy egyáltalán szetterjedni és mégis .

jan. 3. 17:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tegnap újra próbáltam de messze nem hozta azt a hatást mint első alkalommal.

Hozzá teszem most van egy elég csunya baktériumos magas lázzal járó torokgyuladasom antibiotikumot is szedek így alkoholt nem iszom gondoltam akor a nevetőgáz majd pótolja de nem .

Nemtudom alkohol hiánya miatt nem volt olyan érzes vagy mert beteg vagyok

jan. 12. 04:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Baszki, próbálgatjátok otthon a nitrogénoxidult!? Lehet vásárolni ilyen célra, vagy a habszifonpatronnal eszetlenkedtek?
febr. 18. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem eszetlenkedünk csak néha benézünk a másik dimenzióba :D

Amúgy lehet kapni gázt is csak drága. Mondjuk a habpatron is de sok tescoba még könnyen (olcsóbban) elérhető..

febr. 19. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Aki nem aneszteziológus, az eszetlenkedik vele, hidd el! Na meg aki más “dimenziókba” néz bele a hatásában, az meg csak olyan ezós/gyagyás módjára használ egy matematikai fogalmat. De mindegy. A nem eszetlenül használók mindig attól féltik a többieket, hogy megfeledkeznek az oxigénről és tiszta nitogénoxidult lélegeznek be, és így árthatnak maguknak. Más veszélye egyébként talán nincsen.
febr. 20. 11:27
 15/15 anonim ***** válasza:
A veszély ott kezdődik amikor intravénásan belövöm a kristályt vagy a kokaint. A dinitrogén oxid barátságos kis szer, nagy dózisban halálközeli élményt okoz, de biztonságos. És ami jó hogy nem okoz függőséget.
febr. 20. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!