A nevető gáz vagyis dinitrogen oxid hogyan éri el azt a hatást amit az ember akor érez amikor szívja?
Nagyon rövid ideig kb 20 másodpercig kb minden sejtem mintha a mennyországban lett volna és szinte azonal.
Fokoza a sejteken belül az egest vagy a jeltovabitast állítja át?
Hogyan tud ilyen gyorsan ilyen intenzíven hatni valami?
Nem is volt idő a vérembe kerülni vagy feldolgozni vagy egyáltalán szetterjedni és mégis .
"Nem is volt idő a vérembe kerülni vagy feldolgozni vagy egyáltalán szétterjedni és mégis."
Az az általad megtapasztalt 20 másodperc pontosan az az idő, mely alatt a tüdőből kiinduló véráram teljesen szétterjed az egész testben. Már 10 másodperc után elkezd hatni a cucc az agyadra - ezt egy nikotinos manórúddal is megállapíthatod!
Alkoholhoz vagyok szokva annak kellet idő .
Antidepreszansnak meg hetek mire éreztem hatását olyan változó ezzeknek a hatasmehanizmusa
Meg a dobi tea val kiserleteztem 20 filterbol főztem 1 l teát az kicsit más volt .
Ott inkább lelasultam és csak néztem az is fura érzés volt de máshogy nemtudom a tea esetén a koffeinhat?
Meg kíváncsi vagyok a szerecsendió nagyobb adagban történő fogyasztására azt olvastam igen intenzív legális tudatmódosító nagyobb adagban de csak 4 óra emésztés után fejti ki hatását .
Plusz a latnokzsaja levél fogyasztas amit még ki akarnék próbálni az is legális tudtommal.
Keresem a megoldást autizmusomra és a miatta kialakult kényszeres zavaraimra és depresziomra lehetőleg legális úton úgy hogy egészségem is megmaradjon és a penztarcam se uruljon ki.
Voltam már pszihomokusoknal ja de nem segít legalábbis autizmus esetén nem.duhkezeles vagy szexuális orientációs gondokban talán ért valamit.
Az a baj társas kapcsolatokat gyerekkortol képtelen vagyok fenntartani újakat képezni, és a rokoni szálak is szép lassan de biztosan épülnek le.
Nem igazán tudom mikor kinek mit kéne mondani nem igazán értem az embereket főleg érzelmi vonalon.
Így viszont nincs motiváció a 21sz rabszolga életre és a hozzá kapcsolódo folyamatos szenvedés elviselésére.
19 éves korom előtt egy kortyot se ittam nem cigiztem meg energia italt se ittam és okos telefonom se volt mégis öngyilkosagi kiserletig jutottam
Mindenki úgy kezeli ezt a problémát hogy milyen kicsi az autista spektrum eseten de munkanélküliség rátájuk óriási plusz hajléktalanság aránya körükben szintén jelentősen nagyobb.
Plusz 7 szer nagyobb a befejezett öngyilkosságok aránya mint az átlag populacioban
És 6 szor több a próbálkozás aránya
Ilyen kilátások mellet szerintem logikus tudatmódosító szereket keresni és használni amikor csak lehet.
Legalább addig is enyhíti a szenvedeseket és eddig a nevetőgáz a legjobb amit találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!