Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Zavaró a tudat, hogy evolúciós...

Zavaró a tudat, hogy evolúciós szempontból a Tiktaalik leszármazottjai vagyunk?

Figyelt kérdés

Zavar, esetleg természetesnek tartod?

Egy állat utódjai vagyunk, aki ráadásul előnytelen külsejű...

ma 10:00
A kérdező szavazást indított:
Zavar, de elfogadom.
Zavar, és nem fogadom el.
Nem zavar, és elfogadom.
9 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

“Titkaalik szárazföldre földre lépése képvisel egy tiszta és fontos evolúciós lépést az állatok fejlődésében.”

[link]

Te tőlük származtatod magad?

ma 10:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak nem?!

Nahát!🧐

ma 10:13
 3/4 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

“Egy állat utódjai vagyunk”

Rendszertanilag mind a mai napig állatok vagyunk…

“aki ráadásul előnytelen külsejű...”

??????

Hát szerintem egymást előnyös külsejűnek tarthatták, ki másnak kellett volna tetszenek? Szerinted ők szépnek tartanának téged?

Én inkább örülök annak ,hogy olyan korban élhetek mikor már tudunk ezek létezéséről. Merthogy egyáltalán nem volt kőbe vésve ,hogy valaha találunk kőbe vésett ősöket. Ki tudja hány fajból soha egy példány maradványai sem maradtak fenn vagy fennmaradt, de elpusztítódott bányászatok során. Szóval örüljünk annak ami van.

ma 11:43
 4/4 UlfOrmson ***** válasza:
86%
engem inkább lenyűgöz. a Tiktaaliktól és rokonaitól hosszú út vezetett hozzánk, és ennek az útnak minden lépése azt mutatja, hogy milyen jól alkalmazkodik az élet a folyamatosan változó bolygónkhoz
ma 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!