Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért nem tudnak mesterségesen...

Miért nem tudnak mesterségesen életet létrehozni laboratóriumban úgy ahogy a Földön is a vízben létrejött?

Figyelt kérdés

Miért olyan bonyolult ez? Le lehet másolni ugyam azokat a kémiai meg fizikai körülményeket. Akkor az életnek létre kell jönnie.

(Nyilván nem arra gondolok hogy külső mintával beszennyeződik és tévesen arról hiszik hogy létrejött élet)

aug. 18. 11:41
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
0%
Eletet oltan konnyu letrehozni , hogy nem lehet mesterseges.
aug. 18. 15:30
 22/25 A kérdező kommentje:

"Eletet oltan konnyu letrehozni , hogy nem lehet mesterseges"

Ezt magyarul is le tudnád írni?

Ha azt akartad írni hogy "olyan könnyű" akkor miért ne lehetne mesterségesen létrehozni. Vagy nem tudom mit akartál írni.

aug. 18. 16:39
 23/25 anonim ***** válasza:

Amennyire én tudom, 100-as bázisszámú RNS magától létrejön (elfogadható idő alatt), az elképzelhető legegyszerűbb élethez pedig kb. 300-as kell, de még nem tudják, milyen.

Tehát ez a két probléma van még.

Illetve csináltak már olyan, egyszerűbb sejteket, amelyek még nem képesek pontos másolásra, tehát minden nemzedékben erősen megváltoznak.

aug. 18. 20:48
 24/25 A kérdező kommentje:

"Illetve csináltak már olyan, egyszerűbb sejteket, amelyek még nem képesek pontos másolásra, tehát minden nemzedékben erősen megváltoznak."

Aztaqva de mindezt kulső forrás nélkül? Be tudod linkelni hol volt ez? Erdekelne

aug. 18. 21:16
 25/25 anonim ***** válasza:
aug. 18. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!