Tele a net mindenhol ahogy a repülők húzzák a chemtrail csíkokat a levegőben majd pár nap múlva fátyol felhős lesz és jön valami front.Miért befolyásolják így az időjárást?
69 éves nyugger vagyok. Mikor gyerek voltam akkot is húztak csíkot a repülők. Még nyoma sem volt a chemtrail-hisztinek.
Másik hatalmi blokkba tartoztunk. Ha egy nyugati repülőgép elkezdett volna fölöttünk vegyszert szórni simán lelőtték volna.
Talán nézz utána, mi az a kondenzcsík.
"majd pár nap múlva fátyol felhős lesz és jön valami front"
Hát igen, ez általában már csak így van, hogy előbb-utóbb jön egy kis eső/lehűlés. A világtörténelem során valami csoda folytán még soha sem állt meg az időjárás-változás és nekem valamiért az az érzésem, de javíts ki ha tévedek, hogy nem nagyon léteztek chemtrailt húzó sztegoszauruszok, valahogy mégsem éltek örök 40 fokos szárazságban. Valahogy mindig jött egy lehűlés és esőzés a meleg után. Vagy azt meg az ufók csinálták? Vagy a gyíkemberek, vagy Orbán?
Bah... az ilyennek van szavazati joga.
De miért nem az ezotériába ír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!