Ki találta ki ezt a "chemtrail" nevű néphülyítést és mi a célja ezzel?
A világűrben is hasonló a helyzet, tudjuk, hogy van sötét anyag, tudjuk még a tömegét is, de nem tudunk konkrétan rámutatni: na, ő az.
Ez a földi sötét anyag viszont sokkal veszélyesebb. :)
A "youtube-on egy videót" ezt úgy írod, mintha mondjuk azt írtam volna, hogy megnéztem egy legyet a falon. Azokban a videókban nyilatkoznak a WTC dolgozói, karbantartói, biztonsági emberei, a tűzoltók, ipari robbantó szakember elemzi a videókat és képeket, a WTC tervezői team-jének egy tagját is sikerült megszólaltatniuk, hogy a WTC7-et egy fuvallat sem érte és mégis szabadesésben omlott le, sorra veszik azokat a tornyokat amiknek több napig tartó lángolás után állt a fémváza.... Kissé arrogáns dolog benyögni, hogy megnézett egy videót, talán ha láttad volna őket, belekérdeznék, de így még vita partner sem lehetsz.
Egyszóval épp a te válaszod is olyan ebben a topikban, ami tökéletes példája annak, mennyire igaz az amit arról írtam, hogyan működik a tájékozatlanok, ám mindent tudni vélők véleményalkotása. Nem értem ilyenkor miért esik nehezünkre azt mondani, hát ez számomra hihetetlen, de igazából semmit nem TUDOK a témáról.
Miért feltételezitek mindig, hogy ha valaki nem nyalja be az ostoba összeesküvés-elméleteteket, akkor semmit nem tud a témáról? Na és akkor mi van ha valaki a WTC-ben dolgozott, attól máris robbanásszakértő lett vagy mi? Komolyan gondolod hogy 15 perc hírnévért nem nyögne be bármilyen sújtó ostobaságot?
Itt megtalálható minden konteó a WTC-vel kapcsolatban és a pontos magyarázatuk is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!