Létezik olyan kreocionista aki érti evolúciót, de olyan érveket tud felhozni ellene ami elgondolkodtató? Én láttam egy pár videot ahol igen elgondolkoztam. Vannak itt kreocionisták?
Egyrészt ez csak a probléma szőnyeg alá söprése, nem érv. Ugyanolyan semmitmondó "érv", mint amikor valaki bizonygatni akarja valami tudományos megalapozottságát a Bibliaból, és amikor kiderül hogy valójában teljesen tudománytalan az elképzelése, akkor közli hogy de akkor is lehetséges, mert Isten csodát tett és kész, akkor is igaza van...
Mellesleg így se egyeztethető össze a valósággal pl a teremtés sorrendje, az élőlények készre teremtettsége, stb.
Angol:
A srác egy phds biológus.
Nem fiatal földes, de hívő.
A videóban a szalmabábérvelés ellentéteként összszedi a kreacionisták legjobb kérdéseit.
Clint ugyan remek fickó, de nem teljesen felel meg a Kérdező kérésének mert nem tagadja az evolúciót, pont ellenkezőleg. Hívőnek hívő, ez igaz. S ilyen embereket lehetne gyűjteni bőven akik értik az evolúciót és hívők. De olyan aki érti és tagadja nem igazán, legalábbis én sem láttam olyat soha.
Nincsenek itt kreacionisták, mivel a kreacionizmis egy hazugság.
A tudomány rovatban meg inkább igazságkereső emberek vannak.
Te viszont visszamehetnél már a vallás topikba, ahonnan jöttél ide, provokálni.
Tegnap itt cirkuszoltál:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomany..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!