Van értelme ennek az egész 50 forintos üveg visszaváltósdinak?
"akkor mostantól kétszer fizetjük ki a palack árát, amiből egyet kapunk vissza."
Nem. A termék árában benne van a palack ára, amiből - ha visszaváltod - visszakapsz.
10-es
Nem 50ft-al drágult pl a víz ára és 50ft-ott kapsz vissza ha vissza viszed az ÜRES palackot.
Te gyakorlatilag azt írtad hogyha kifizettem a vizet majd vissza viszem az üres palackot akkor visszakapom az egész árat.
Nem, nem az egész árat.
Azt kérdeztem, hogy LÉTEZIK olyan termék, amelyik most olcsóbb lett kb. 50 ft-tal? Tehát egy palack árával.
Nagyon nehéz kérdés?
A drágulást külön számolják, tehát van a termék ára, és PLUSZBAN külön van még a számlán 50 ft.
Na, most megnéztem egy terméket.
EGYETLEN FILLÉRREL NEM LETT OLCSÓBB!!!
TEHÁT akkor egyszer megfizeted a termék árát, és a csomagolás árát, mint idáig.
ÉS MÉG EZEN KÍVÜL fizetsz 50 ft-ot, amit visszakapsz, ha visszaviszed.
De a csomagolás árát NEM kapod vissza!!!
Tótiában tényleg ott van a számlán a palackok letétje, tehát elvileg nincs plusz nyereség. Viszont sokan eldobálják a letétes palackokat, na meg a letét nélküliek meghekkelhetőek egy vonalkóddal - ez ennek a hobbinak a lényege.
Ügyesen csinálva megvan a napi fagyira, stb. - ráadásul az így kicsalt pénz sehonnan se hiányzik, mert annyi a slendrián eldobáló meg a hibásan nyomott címke!
Mondom, nekem egyetlen problémám van vele:
a palack árát IDÁIG IS kifizettük.
Mostantól duplán fizetjük, amiből az ügyesek a FELÉT vissza tudják szerezni.
"a palack árát IDÁIG IS kifizettük."
Mert a palack előállítása idáig is pénzbe került, tehát a termék készítője idáig is belerakta a termék árába.
"Mostantól duplán fizetjük"
Nem, nem fizetjük duplán. Ugyanúgy fizetjük, mint eddig.
Csak aki visszaváltja, az visszakap a csomagolás árából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!