A Mcgurk-effektus azt bizonyítja hogy az ember képes tudat alatt a szájról olvasásra?
Figyelt kérdés
Például ha csak hang nélkül nézek meg egy videót akkor is képes lennék a nagy részét értelmezni az elhangzottaknak csupán a szájmozgás alapján?júl. 20. 10:03
11/12 veszettkecske válasza:
9: Szerintem is. Anyósom sosem tanulta, de megy el a hallása folyamatosan, és szinte tud már szájról olvasni, legalábbis páromat és engem "megért" ha szemből halkan is mondom, ha pedig nem ide néz, akkor alig hall. (hallókészüléket nem szereti).
12/12 Crused Embryo.36 válasza:
Szerintem a jelbeszéd nem hiàba van kitalálva.
A teknika segítségével remélhetőleg a tudatalatti nélkül is megoldódik ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!