Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A Mcgurk-effektus azt bizonyít...

A Mcgurk-effektus azt bizonyítja hogy az ember képes tudat alatt a szájról olvasásra?

Figyelt kérdés
Például ha csak hang nélkül nézek meg egy videót akkor is képes lennék a nagy részét értelmezni az elhangzottaknak csupán a szájmozgás alapján?

júl. 20. 10:03
1 2
 11/12 veszettkecske ***** válasza:
88%
9: Szerintem is. Anyósom sosem tanulta, de megy el a hallása folyamatosan, és szinte tud már szájról olvasni, legalábbis páromat és engem "megért" ha szemből halkan is mondom, ha pedig nem ide néz, akkor alig hall. (hallókészüléket nem szereti).
júl. 20. 17:47
 12/12 Crused Embryo.36 válasza:
100%

Szerintem a jelbeszéd nem hiàba van kitalálva.

A teknika segítségével remélhetőleg a tudatalatti nélkül is megoldódik ez a probléma.

szept. 30. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!