Mi a tudomány jelenlegi állása a telepátia létezése mögött?
"kóklerség az egész, de ami a feleségem és köztem működik, nem tudom más jelenség számlájára írni"
Nézd, amikor az ebéd után - a munkába való visszatérés előtt - csapok egy kis bevásárlókört - és a feleségem éppen akkor csönget meg telefonon, amikor a DM előtt megállok hónaljstiftet és fogkrémet venni - hogy vegyek fogkrémet és hónaljstiftet, akkor csak annyit mondok neki mosolyogva, hogy wifin össze vagyunk kötve. Itt állok a bolt előtt, és éppen ezt a két tételt akarom megvenni. Holott az igazság az, hogy ugyanabban a háztartásban élünk, és ő ugyanazt a valóságot látja mint én. Hogy kifogyó félben van ez a két tétel. A hívás időpontjának a megválasztását a véletlen számlájára írom. Nincs ebben semmi telepátia, sem ördöngösség.
Telepátia – Hogyan érzékelhetjük, ha valaki gondol ránk?
Astronet.hu
[link] › ezoteria › telepatia-hogyan-er...
A telepátia közvetlen információátvitel két, egymástól fizikailag távol lévő személy között, akiket a távolság megakadályoz abban, hogy a hagyományos módon, az ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!