Mi a különbség a hideg vízben oldódó, illetve a forró vízben oldódó instant italporok között? Hogyan csinálják hogy csak egyfajta hőmérsékletű vízben legyen oldható?
Nem csak abban oldódik alapvetően.
A hidegben oldódó abszolút oldódik melegben is. Az, hogy azt írják, hogy hidegben oldódó, az leginkább csak marketing szempontból fontos, mert jelzi a vásárló felé, hogy nem kell a víz/tej/akármi melegítésével bajlódni, hanem nyugodtan mehet hidegbe is, tehát egyszerűbben és gyorsabban elkészíthető.
A melegben oldódónál kevésbé igaz ez, hogy hidegben is oldódik, de a legtöbb esetben bizonyára igaz. Itt leginkább azt jelenti a melegben oldódás, hogy ha jót akarsz magadnak, akkor melegben fogod oldani, mert még ha fel is lehet oldani hidegben, akkor is nagyon sokáig fog tartani, macerás lesz az egész és lehet, hogy a végeredmény sem lesz olyan jó.
De összességében egyik esetben sincs kizárva a másik véglet, mindkettő fajta oldható mindkét végletben.
"Hogyan csinálják hogy csak egyfajta hőmérsékletű vízben legyen oldható?"
Nem csinálnak ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!