Miért gyógyítanák meg az összes betegséget ha az a gyógyszeripar teljes leépülésével, becsődölésével járna?
Én nem hiszek ezeknek a híreknek. Szerintem max olyan kezelés oltást fejlesztenek ki, amelyet élethosszig használni kell, másként a rák gyorsan kiújul. Mint például a HIV elleni gyógyszer, azt is élethosszig szedni kell.
Elnézést, most már régóta gazdasági kérdéseken vitatkozunk.
Légy szíves, tedd át arra a fórumra a kérdést.
(Eredetileg egészségi kérdés akart volna lenni, de 5 perc múlva már nem az volt. A tudományra semmiképpen nem való.)
"hogy a gyógyszergyártók megegyeznek, hogy egyikük sem gyárt olyan gyógyszert, amitől meg lehet gyógyulni"
Egyesek tényleg inkább kitalálnak bármilyen ostobaságot, csak hogy a valóság helyett tovább erőltethessék a téveszméiket... minek?
"Amíg nem adja drágábban, addig ő is veszít a profitból, nemcsak a többiek, lásd"
Miért veszítene? Ha mindenki hozzá megy, hisz elterjed a híre, hogy milyen hatékony a gyógyszere, akkor pont hogy minden profitot ő fog bezsebelni.
A gyogyszer kutatasok nagyreszet tovabra se a gyogyszdrgyarak fizetik.
A kartelezes nemmukodik hosszu tavon elobb utob mindig kiderul es a torveny is tiltja.
"a magyarázat nem természettudományos, hanem gazdasági jellegű"
Ezért kell ott megvitatni, és nem a tudomány fórumon.
#34 "Miért veszítene?"
Lásd #25. Sajnos nem vagyok általános iskolai tanító néni, így nem tudom ennél érthetőbben elmagyarázni.
"Lásd #25."
Csak annak újfent nem volt semmi értelme. Hisz a pocsék gyógyszer gyártójának a profitja 480x0 lesz, hisz senki nem fogja az ő terméküket venni. Valahány embernek csak szüksége lesz az adott baj elleni szerre, ha létezik olyan ami hatékony ellene, értelemszerűen azt fogják venni. Ergo az összes profitot az a cég nyeri majd, amelyik a hatékony gyógyszert gyártja.
Amúgy mibe telik gondolkodni és belátni, hogy nincs igazad?
Sosem értettem azokat a kérdéseket, amikre megvan már a kérdező válasza, és igazából bármit mondanak rá a fórumon, telibelágybélsarazza és csak nyomja a mantráját, semennyire sem nyitott az eszemcserére, vagy bármilyen más látásmód befogadására.
Galambbal sakkozás kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!