Már két helyen is hallottam hogy nagyon kemény telünk lesz. Tudtok erről valamit? Ti hallottatok róla?
Figyelt kérdés
Csak érdeklődöm. Köszi.2010. okt. 21. 12:51
11/19 anonim válasza:
Csak a végén irja hogy kemény és hideg tél lesz!:-(((
12/19 anonim válasza:
Valamelyik nap hallottam én is a hírekben,hogy Moszkvában leesett az első hó, és hogy emberemlékezet óta nem volt olyan hideg tél,mint ami most vár rájuk. Gondolom akkor mi sem ússzuk meg.
13/19 A kérdező kommentje:
hótaposó idén Nekem is kell!!! Már nézelődöm. Tegnap olyan hideg szél volt azt hittem odafagyok a játszóra. Jó kis bemelegítés:-)
2010. okt. 22. 15:47
14/19 anonim válasza:
A hideggel nincs bajom, csak sajnos ha hó van, nálunk kb 15 cm szélességben takarítják el a havat. Tavaly télen 7 hónapos terhesen megpróbáltam lemenni a 14 hónaposommal a boltba. Nem tudtam tolni a babakocsit a nagy hóban. A sírógörcs kerülgetett, úgy felhúztam magam.
15/19 anonim válasza:
Szerintem rossz kategóriában írtad ki a kérdést, a gyerekvállaláshoz nincs sok köze.
16/19 anonim válasza:
nem írta rossz helyre, az oldal sorolja be ide
17/19 anonim válasza:
Nem írta rossz helyre mert a kisgyerekeseket érinti a legjobban a meleg és a hideg és a fűtésszámla is.
18/19 anonim válasza:
A férjem mondja most, hogy tényleg hideg lesz és rengeteg csapadék, annyi mint egész évben volt eddig. Ennek a 90%-a hó lesz. Ahogy beszélünk róla már attól ráz a hideg. Nem szeretem a telet. Meg hogy 80 réteg ruha alatt is fázok! A kislányom most fog először a hóval találkozni. Bár március elején esett a hó, de akkor még a korházban voltunk 2 napos volt. Mire jöttünk haza már el is olvadt.
19/19 anonim válasza:
"a kisgyerekeseket érinti legjobban" bakker ezen de jót röhögtem :D
1. az időjárás gyakorlatilag mindenkit érint
2. azért, mert gyereked van, nem kell minden kérdést a gyerekvállalás kategóriában megvitatni. Nem véletlenül vannak egyéb kategóriák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!