11/17 anonim válasza:
Inkább az ott olvasott konkrét állításra kérdezz rá, hogy az igaz-e?! Többre mész vele. Elvben minden állítást alá kell támasztani forrással a Wikipédiában, ahol az az állítás leellenőrizhető. Valaki ezzel visszaél, vagy esetleg félreért valamit, akkor tévesen fog ott valami megjelenni. Elvileg ezt így mindnyájan pontosítjuk és bővítjük folyamatosan...
12/17 anonim válasza:
A magyar Wiki szánalmas. Egy tucat kivénhedt, unatkozó oktondi, ám inkompetens szerencsétlen szerkeszti. Szerintem ezek erre gerjednel h szt hiszik, lettek valakik....xD Ha kijavítod az egyértelmü hülyeségeiket, visszaállítják, és kikezdenek. Szánalmas, de tényleg. Az angol, spanyol sokkal jobb.
13/17 anonim válasza:
Kedves 12
Kérlek mondjál konkrét példát, amikor nem fogadták el a dorrással alátámasztott javításodat
14/17 anonim válasza:
Hagyjuk már, szánalmas, hogy google translator-el fordítjátok az angol eredeti cikket, és ha valaki belejavít, meg vagytok veszve xD
15/17 anonim válasza:
12, 14 minden szánalmas ami magyar, ez az alap.
Az én tapasztalataim jók a magyar Wikipédiával, már több, mint ezer szerkesztésem van rajta, és mindig meg tudtuk beszélni, pedig sokszor kényes témákról volt szó... de ne mis idegesítem tovább magam veled, pukkadj meg
16/17 anonim válasza:
Ez igen alapos, alátámasztott érvelés volt... Na ilyen a magyar wiki is. XD
17/17 anonim válasza:
Már egy jó ideje használom a wikit nagy része tapasztalataim szerint helyes. De ritkább esetekben előfordulhat hogy valami tévedés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!