Bocsi, de a linkelt cikket egy olyan "PhD."-s nőcike írta, aki leginkább titkárnői feladatokat láthat csak el akadémiai környezetben. Ezt a cikk stílusából én már könnyen le tudom mérni, és még "PhD." se kell hozzá (amit sajnos a tudományos tevékenységeket romba taszító bűnözők nem engedtek nekem megszerezni, mert már rég lehetne nekem is olyan).
"Az UVA körülbelül 75% -a áthalad a hagyományos üvegen." - szerintem itt érdemes abbahagyni a cikk olvasását, hisz a kérdés itt az, hogy milyen vastag az a bizonyos üveg - hisz hagyományos üveg nincs definiálva!
Ezért azt írom, amit feljebb:
Ha különösebben érdekel a téma, szerezd be a megfelelő fotométert, UV LED-eket, stb., és vizsgálgasd az üvegeidet, a napsütést, meg a többit. Nem kell középiskolásnál nehezebb szintű matek a Lambert-Beer törvény alkalmazásához.
Nagyon köszönöm!! Csodálatos napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!