Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a baj a laboratóriumban...

Mi a baj a laboratóriumban növesztett mamut hússal?

Figyelt kérdés

Az emberek miért utálják?

Azt hallottam, hogy sok vallásos is kikészült tőle.

Pedig a mamut húsa az embernek természetesebb tápláléka mindentől, amit most eszik, nem?



2023. jún. 1. 15:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Így van. Kevesebb a hibalehetőség 20-as
2023. jún. 10. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/29 anonim ***** válasza:

"senki nem tudja, milyen íze van az igazinak"

Nem azért mondom... az internet korában képes vagy ezt leírni?

Találtak már fagyasztott mamutot tökéletes épségben.

Remekül lehet tudni, hogy milyen az íze, gond nélkül ehető a húsa.

2023. jún. 10. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/29 anonim ***** válasza:
#22 Te kóstoltál már mamutot, vagy ismersz olyat, aki kóstolt?
2023. jún. 10. 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/29 anonim ***** válasza:

Nem.

És akkor mi van? A lehetőség ott van.

Amúgy a kutyákat ezzel etették pár helyen, és még élnek.

2023. jún. 10. 11:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/29 anonim ***** válasza:

Annyit még, hogy alapból nem mammut húst akarnak növeszteni, hanem csirkét, malacot, marhát... és ezeket már kóstolták is emberek.

Mivel egyelőre a zsírt még nem tették bele, ezek a húsok nagyon rágósak, kagylóra emlékeztetnek.

2023. jún. 10. 11:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/29 anonim ***** válasza:
48%

Erről beszélek, hogy az ilyen műhúsok sokkal rosszabbak, mint az igaziak. És mivel az emberek túlnyomó többsége nem kóstolt még igazi mamuthúst, nem fogja ezt tudni.

Nyilván nem fog rögtön meghalni, aki ilyet eszik, de a hosszú távú élettani hatásait nem ismerjük.

2023. jún. 10. 11:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha semmit nem tudsz a témáról, akkor miért írsz?

Ez osztályon felüli színhús. A létező legjobb, nyolccsillagos.

Azért ilyen az íze, mert még NINCSEN benne egy fontos összetevő. De hamarosan benne lesz, mert az izomsejtek nevelését sokkal nehezebb megoldani, mint a zsírsejtekét.

Tehát, ha ez megvan, 2 pillanat alatt meglesz a hozzá való zsír is.


A hosszú távú élettani hatása az, hogy sokkal egészségesebb, mint az eredeti, amivel mindenféle baj lehet.

2023. jún. 10. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/29 anonim ***** válasza:

Senki sem ismeri a hosszú távú élettani hatását, még te sem. Az, hogy a médiában ezt propagálják, más kérdés, de ez hazugság.

Azt meg már írtam, miért nem lehet olyan jó a műhús, mint az igazi. Olvasd vissza a 9-es hozzászólásomat!

2023. jún. 10. 12:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/29 anonim ***** válasza:

Valami igazság van abban, amit írsz: elsősorban azért, mert ami bekerül az állat szervezetébe, de nem tudja kezelni, az benne lesz a húsban, tojásban, tejben. Beleszól az ízbe is.

A szép tyúktojás is azért sárga, mert a tyúk nem tudja megemészteni azt a festéket, ami például a kukoricában van. Igazából ez egy szennyezés a tyúk szempontjából, mert nem használja semmire - de nem árt neki, megszokta.

Természetesen ezeket a jelenségeket már ismerjük, és ezt figyelembe lehet venni a hús tenyésztésénél is.

Hogy aztán mennyire fognak ezzel foglalkozni, az jó kérdés.

2023. jún. 10. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!