Mi a baj a laboratóriumban növesztett mamut hússal?
Az emberek miért utálják?
Azt hallottam, hogy sok vallásos is kikészült tőle.
Pedig a mamut húsa az embernek természetesebb tápláléka mindentől, amit most eszik, nem?
Vannak akik alapból viszolyognak bármitől, ami új. Meg vannak olyanok is, akik idegenkednek mindentől, ami mesterséges, ami laborban tenyésztett.
A többségnek nem hiszem hogy bármi baja lenne ilyesmivel. Sőt, élnék a gyanúperrel, hogy a többség a füle botját sem mozdítja ilyesmire.
EZ mindkettő előítélet.
Amit persze nem fogsz ellenőrizni: mert, csak. Hiszen igazad van, nem?
Ami nem természetes, az ártalmas.
Ennyi.
Lásd= minden műanyag hogyan hat az élővilágra.
A Nap elég természetes, nem? Annál ártalmasabbat nemigazán tudok. #bőrrák
Vagy a dohány is természetes. #tüdőrák
Műanyagban meghalni még senkit nem láttam.
"Lásd= minden műanyag hogyan hat az élővilágra."
Ja mekkora kaka már amikor műanyag adalékkal javítják a talaj viztartó képssségét?
Akinek homokos talaja van, az most minek akor termeszteni?
Vagy ott a szintetikus amonn nitrát műtrágya azt is minek, ott a vetésforgó, meg a tehén sz@r.
Vagy a szintetikus rovarölő szerek ráfújod a kuplira aztán megdöglik az összes krumpibogár kész gyalázat.
Hát az algo-pirin
* az algo pirin az is felborítja a test saját homeosztázisát, a 40 fokos lázat szerinted muért csinálja a test, ha nem azért mert jót akar?
(Ez irónia)
"EZ mindkettő előítélet.
Amit persze nem fogsz ellenőrizni: mert, csak. Hiszen igazad van, nem?"
Az élettani hatásait sem én, sem más nem ellenőrizte. Ezért veszélyes. Ha laktál volna valaha falun, akkor tudnád, hogy a hús ízére jelentős hatással van az, amit az illető állat életében megevett. A tanyasi csirke ízét össze sem lehet hasonlítani a boltiéval. A laboratóriumban növesztett műhús mit evett?
"Műanyagban meghalni még senkit nem láttam."
De igen, csak nem tudsz róla. A műanyagból készült "ételek" jelentős része rákkeltő. Vannak olyan törzsek, amelyek a közelmúltig a civilizációtól elzárva éltek, és addig ismeretlen fogalom volt náluk a rák; majd amikor kinyílt számukra a világ, és elkezdték a bolti "kajákat" fogyasztani, egyszercsak megjelentek az első rákbetegek.
"elkezdték a bolti "kajákat" fogyasztani"
Vagyis: ételbőség lett náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!