Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a baj a laboratóriumban...

Mi a baj a laboratóriumban növesztett mamut hússal?

Figyelt kérdés

Az emberek miért utálják?

Azt hallottam, hogy sok vallásos is kikészült tőle.

Pedig a mamut húsa az embernek természetesebb tápláléka mindentől, amit most eszik, nem?



2023. jún. 1. 15:39
1 2 3
 11/29 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

#5


“Ami nem természetes, az ártalmas.

Ennyi.”


Lol, a természet dugig van számunkra ártalmas dolgokkal. Sőt, megkockáztatom ,hogy sokkal több dolog árt mint ami nem. Csak pár hirtelen példa: a bolygónkat fedő víz túlnyomó többsége ihatatlan; az összes mérgező és mérges állat, növényt, gomba szintén nem a barátunk; betegségek is akadnak szép számmal; na meg természeti katasztrófák is vannak, bár azok nem ehetőek szóval kicsit kilógnak a sorból. Persze van sok gyógynövény is meg ehető gomba stb, csak épp szívás ha összekevered a rá nagyon hasonlító mérgező társával, például.

Szóval ez baromi hibás, csőlátás gondolkodás ,hogy ami természetes az csak jó lehet s a mesterséges az csak rossz.

2023. jún. 2. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/29 anonim ***** válasza:
0%
#11 Látom, a logikával hadilábon állsz. Az, hogy ami nem természetes, az ártalmas, nem jelenti azt, hogy ami természetes, az nem ártalmas.
2023. jún. 2. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/29 Tevenyereggyarto ***** válasza:
88%

#12


Akkor egy kis logika: te azt írtad ,hogy ami nem természetes az ártalmas, ennyi. Ha ez így igaz akkor ebből az következik ,hogy akkor nyilván a természetes dolgok nem ártalmasak.

Viszont a valóság az ,hogy minden vegyes. Természetes és mesterséges dolgok közt ugyan úgy vannak veszélye, nem veszélyes és csak bizonyos mértékben veszélyes dolgok. Szóval az #5 kommentednek semmi értelme nem volt a labor-mamuthús kérdésével kapcsolatban. Ezek után inkább ne a magas lóról logikázz.

2023. jún. 2. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként teljesen jogos Tevenyereggyártó észrevétele. Az ártalmas annyit tesz, hogy a szervezetes számára káros hatással bír. Ez teljes mértékben független attól, hogy a forrása természetes vagy mesterséges.

Példaképp a C-vitamin jelentős részét mesterséges módszerekkel állítják elő. De ugyanarról a konkrét molekuláról, ugyanarról a vitaminról van szó, aminek a szervezetedben is pont ugyanaz lesz a hatása, akár tablettaként, akár az ételhez adott adalékanyagként, akár egy paprikát elrágcsálva viszed be.

2023. jún. 2. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/29 anonim ***** válasza:
24%

"te azt írtad ,hogy ami nem természetes az ártalmas, ennyi. Ha ez így igaz akkor ebből az következik ,hogy akkor nyilván a természetes dolgok nem ártalmasak."

Nem, nem következik belőle.

2023. jún. 2. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/29 anonim ***** válasza:
Az eredetihez képest, túl száraz.
2023. jún. 2. 17:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/29 anonim ***** válasza:
3%
14: A C- vitaminos példa pont nem igaz. Már 20 éve kimutatták, hogy a mesterséges vitaminok szinte semmit sem érnek. Azért nem jok, mert tisztán tabletákban nem tudja felvenni a szervezet, csak átmegy testen, rongálja a májat, vesét. Csak ugy tudnak hasznosulni, csak akkor tudja felvenni a szervezet, ha a növényekben, állatokban lévő szerves anyagokba zsirokba, savakban vannak feloldva, eloszolva. Tehát kell hozzá az egész paprika, alma, hogy az tényleg hasznos legyen a szervezetnek, tisztán a C-vitamin vegyianyaga nem sokat ér.
2023. jún. 2. 17:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

#17

Elolvasnám azt a kutatást. Van hozzá linked?

2023. jún. 2. 18:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/29 anonim ***** válasza:
Semmi. Lesz belőle rántotthús. Majd egyszer. Bàr ezzel az erővel bármilyen húskészítményt el lehetne adni ilyen márkanéven.ez olyan minthogy gyümölcslekvárt is elő tudnak állítani gyümölcs nélkül laboratóriumi körülmények között. Csak ízlelésnél korábbi tapasztalataid alapján már tudod, hogy pl. barackra hasonlít, mert ettél már ilyet. Itt meg rámondták hogy mamut aztán vagy elhiszed vagy nem..
2023. jún. 10. 07:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/29 anonim ***** válasza:
#19 Így belegondolva lehet, hogy azért pont mamuthússal próbálkoznak, mert arról senki nem tudja, milyen íze van az igazinak. Ha csirke- vagy disznóhússal csinálnák ugyanezt, mindenki érezné, hogy sokkal rosszabb, mint az igazi hús.
2023. jún. 10. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!