A zsír/étolaj mítosza hol dőlt meg?
Ez nem teljesen igaz. Mindegyiknek van előnye/hátránya a másikhoz képest. Egyik sem kifejezetten egészséges. Étolajból egyébként nemcsak egy fajta létezik, hanem rengeteg, és azok sem egyforma hatásúak, és nem is használhatók mind ugyanarra.
A legjobb, ha nem kizárólag csak egy fajtát használsz, hanem vegyesen, váltakozva.
Olivából is van többféle. Van, amelyik csak hidegen használható, extra szűz. Van, amelyikben lehet sütni. Elvileg rá van írva.
A mogyoróolajat dicsérik sokan. Ebből is van sütésre alkalmas. A nagyobb kiszerelésű, nem a kis 200 ml-es.
Az étolajokkal mindig is gondok voltak, ezért a sütőmargarint nem véletlenül találták fel. Sok élelmiszeripari fejlesztő és akadémiai biokémikus kutatja ezt a még ma is fejlődő területet.
A női magazinokban pedig mindig az az alapanyag a "trendi", amiért az élelmiszari nagykapitalisták fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!