Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van még aki bevédi a vakcinát?

Van még aki bevédi a vakcinát?

Figyelt kérdés

[link]

Ez talán minden idők legnagyobb üzleti bűncselekménye volt?

2022. júl. 20. 22:48
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
93%
Esetleg ha összefoglalnád a lényeget...
2022. júl. 20. 23:41
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem, hogy a linkelt dolognak mi köze ahhoz, amit állítasz.

Azt írják, hogy a vakcina beadása rizikós azoknak, akinek valamilyen súlyos betegsége van. De ezt eddig is lehetett tudni.

2022. júl. 20. 23:49
 3/35 A kérdező kommentje:
Hát csak van még valaki...
2022. júl. 21. 00:03
 4/35 anonim ***** válasza:
91%

A szüleim nem voltak covidosak (lekopogom). Az oltás valószínűleg megvédte őket, így miért ne védeném az oltást?

Én se kaptam el. Rendszeresen jártam tesztre, mindig negatív volt. Szintén oltott vagyok.

Nem értem, hogy mit láttok ebben az oltásban, ami annyira rossz? Vagy mi ez a felhajtás körülötte? Sok oltást kapunk fiatalon is vagy ha elutazunk valahova, ahova kell valami betegség ellen.

2022. júl. 21. 00:28
 5/35 A kérdező kommentje:

4

Egy oltást sem kaptál előtte amit 6 hónap alatt hagytak jóvá. Ne magyarázzuk már bele, hogy ez ugyanolyan oltás mint a többi. Mert nem az.

A cikket elolvasva, kiderül, hogy veszélyes a használata, mert csökkenti az ember immunitását ezért más megbetegedéseknek is kiteszi őt. Sokaknál előjött az övsömör például.

Elsősorban a sejtes immunitás csökken, minek következtében a tüskefehérjék még hónapokig keringenek a véráramban. Ugyanakkor a lipid nanorészecskék lerakódnak a májban, epében, petefészekben stb és sok egyéb nyalánkság ami szépen le van írva a tanulmányban.

2022. júl. 21. 00:41
 6/35 anonim ***** válasza:
86%

"Bevédi".

Aha.

Majd ha megtanulsz magyarul beszélni, akkor beszélgethetünk virológiáról, meg biokémiáról.

2022. júl. 21. 03:52
 7/35 anonim ***** válasza:
92%
a gonosz hatalmasok nem előrelátóak annyira, hogy ki akarják irtani az emberiséget, vagy csökkenteni a népességet, hisz akkor kevesebb fogyasztójuk lesz. Másrészt egy ilyen összeesküvéshez nagyon sokaknak kellene együttműködnie. Harmadrészt mára valahogy sokan valahogy képtelenek elviselni, hogy a természet néha odabassz.
2022. júl. 21. 04:27
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

“ A cikket elolvasva, kiderül, hogy veszélyes a használata, mert csökkenti az ember immunitását ”

Csak kár, hogy nem erről szól a cikk.

Egyetértek a 7-es válaszolóval, ha nem egy birka szintjén fogsz állni, akkor beszélgethetünk olyan témákról, amihez mi például értünk is, addig meg ne próbálj meg tudományos cikkeket félremagyarázni az ostobaságoddal

2022. júl. 21. 06:30
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lenne tőle senkinek, semmi baja (ami a nagy számok törvénye miatt szinte lehetetlen) akkor is azt sorolnátok hogy átverés mert akkor meg placebó és igazából csak vadiúj chippeket tettek belénk a gonosz gyíkemberek
2022. júl. 21. 07:37
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

A régebbi idők laboratóriumaihoz, zseniális kutatóihoz képest óriási háttértudással, tapasztalattal, anyagi erővel bíró tudományos központokban nem egy-egy zseni, hanem a hatalmas feladatot részekre osztva, a legkomolyabb kutatócsoportok dolgoztak a védőoltás mielőbbi kifejlesztésén.

Vannak kockázatai? Persze. De Jenner óta gyűlik a tudás, és annak a felhasználására hidd el, aki ért hozzá, képes.

Már nem kell azokat a köröket mind megfutni, amit 50-100-200 éve már kiderített a kutatás!

2022. júl. 21. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!