Mennyire alap tudás ez?
Hát ez megdöbbentő. De miért tudnák többen a férfiak közül? Milyen területen van diplomájuk?
Mi szociális területen dolgozunk. Most megkérdeztem, senki nem tudta csak én, négy ember. Fiú most nincs bent. Lejövök az életről bakker. Pedig én nem vagyok egy művelt ember.
A diplomák 90%-a kamutudásért van kiosztva. Ruhatár és büfé szakokká degradálták a felsőoktatás jelentős részét.
Én például pár éve sokkos állapotba kerültem, mikor megtudtam, hogy a modellprosti-fotózást főiskolás szakmaként tanítják, de valaki még így sem képes megtanulni fényképezni:
Ezzel azt a célt valósítják meg, hogy a valós műveltségű emberek ne legyenek identifikálhatóak diploma alapján, és így ne tudják szabadpiaci módon érvényesíteni a képességeiket.
Ha nem így lenne, akkor a műveltségi elit lesöpörné egy-két generáció leforgása alatt a társadalmunkat tespedésben tartó, örökölt előjogok alapján érvényesülő elitet.
Ugyanezen a célból vezették be az iskolai hitoktatást is, hisz a vallás abszurditásainak méltóságteljes kitartása alapjaiban teszi tönkre a gondolkodás kultúráját a felnövő generációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!