A természettudósok többsége enyhén eugenikus, náci hajlamú?
36
“Ha lehetne dönteni elhiheted ,hogy sokan inkább meg sem születnek minthogy rossz, toxikus stb környezetbe “
Oké, tehát te magad is elismered, hogy nem mindenki döntene úgy, hogy inkább meghalna. Akkor miért nem hozhatja meg ő a döntést, hogy élni akar vagy sem? Miért te döntöd el, hogy éljen vagy haljon? Ki vagy te egyáltalán, hogy élet felett döntesz?
39
“Végül is csak a világgazdaság mozgatórugója, de amúgy tényleg nem jelent semmit.“
Hadd dönthessem el, hogy számomra mit jelent. Ezzel a joggal élni szeretnék.
Nem, sem a pénz nem jelent semmit, sem azok akik képesek pénzt halmozni. Nem ilyesmik alapján ítélem az embereket, látszólag ti igen. Akkor mégis milyen alapon oktatnátok engem erkölcsileg?
40
Elektromos furgon? Talicska?
45
Érveket is adtam de szereted figyelmen kívül hagyni. Ez megint csak nem túl etikus.
46
Azért mert nem vagyok egoista tök aki homokba dugja a fejét? Attól a problémák és társadalmi hülyeségek nem szűnnek meg.
Akkor kérlek csak màsold be, mert én szemèlyeskedèsen és etikai kérdèsek felè vitelen kívül nem talàltam semmit.
Érvnek èn pl.: felhoztam, hogy ha csak a rendör mentö tüzoltónak lehet autója mikènt mennyen ki a szakember dolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!