Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A természettudósok többsége...

A természettudósok többsége enyhén eugenikus, náci hajlamú?

Figyelt kérdés
Tehát vallják a survival of the fittest elméletet még emberekre vonatkozólag is és a gének akaratának megszállottai, amolyan materialista vallásúak?
2022. máj. 23. 11:24
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:

36

“Ha lehetne dönteni elhiheted ,hogy sokan inkább meg sem születnek minthogy rossz, toxikus stb környezetbe “

Oké, tehát te magad is elismered, hogy nem mindenki döntene úgy, hogy inkább meghalna. Akkor miért nem hozhatja meg ő a döntést, hogy élni akar vagy sem? Miért te döntöd el, hogy éljen vagy haljon? Ki vagy te egyáltalán, hogy élet felett döntesz?

2022. máj. 24. 11:56
 42/59 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Nellssleg itt senki nem akar téged kilktatni, te akarod az álomvilágodròl bizontgatni, hogy igaz…mi csak mondjuk az ellenèrveket, de mintha a falnak baszèlnènk, tèmàról tèmàra csapongsz….te gazdag ember.
2022. máj. 24. 11:56
 43/59 A kérdező kommentje:

39

“Végül is csak a világgazdaság mozgatórugója, de amúgy tényleg nem jelent semmit.“

Hadd dönthessem el, hogy számomra mit jelent. Ezzel a joggal élni szeretnék.

Nem, sem a pénz nem jelent semmit, sem azok akik képesek pénzt halmozni. Nem ilyesmik alapján ítélem az embereket, látszólag ti igen. Akkor mégis milyen alapon oktatnátok engem erkölcsileg?

2022. máj. 24. 11:57
 44/59 A kérdező kommentje:

40

Elektromos furgon? Talicska?

2022. máj. 24. 11:59
 45/59 Kólauborkával ***** válasza:
100%
Ki mondta h ez alpján ítélünk? Ez megint csak a te képzelgésed. Mi jelenleg a fröcsögésed alapján tudunk megítèlni és eléggé fafejünek tünsz: érveket nem hozol fel az igazad alátàmasztàsàra ès e helyett etikai kèrdèsek felè próbàlod terelni a tèmàt ès szemèlyeskedsz (amit mondjuk èn is megtettem).
2022. máj. 24. 12:01
 46/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen gazdag vagy, miért itt sipákolsz, ahelyett hogy vennél egy házat magadnak Hawaii-on? Ott gyakorlatilag 0 a légszennyezettség, a Csendes-óceán közepén. Szebb a panoráma, nincs szmog, és nincs ez a sok hülye sem aki sikítófrászt kap a nyűglődésedtől.
2022. máj. 24. 12:03
 47/59 A kérdező kommentje:

45

Érveket is adtam de szereted figyelmen kívül hagyni. Ez megint csak nem túl etikus.

2022. máj. 24. 12:04
 48/59 A kérdező kommentje:

46

Azért mert nem vagyok egoista tök aki homokba dugja a fejét? Attól a problémák és társadalmi hülyeségek nem szűnnek meg.

2022. máj. 24. 12:05
 49/59 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Akkor kérlek csak màsold be, mert én szemèlyeskedèsen és etikai kérdèsek felè vitelen kívül nem talàltam semmit.

Érvnek èn pl.: felhoztam, hogy ha csak a rendör mentö tüzoltónak lehet autója mikènt mennyen ki a szakember dolgozni?

2022. máj. 24. 12:05
 50/59 anonim ***** válasza:
100%
Mert attól biztosan megszűnnek a társadalmi problémák, ha a gyakorin nyűglődsz.
2022. máj. 24. 12:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!