A természettudósok többsége enyhén eugenikus, náci hajlamú?
“ Te például nem akartál volna megszületni ha a szüleid elváltak volna úgyis?“
Amíg erre a kérdésre nem válaszoltok addig felesleges bármiféle vitát folytatni. Tehát ha jól értem amíg nem veletek történik meg addig semmi gond az abortusszal?
Ez lehetett a középkori ember gondolkodása is amikor ment akasztást nézni. Szórakoztató amíg nem vele történik meg. Az empátia nyilván csak az emberek nagyon kis részében alakult ki. Ez tény.
“Már csak azért sem, mert az emberiség jelenlegi legnagyobb problémája a túlnépesedés, és mint jól látható Isten nem fogja ezt kordában tartani.“
Na és miért népesedtünk túl? Talán nem azért mert a tudomány nem kis szerepet játszott ebben?
Egyébként ki mondja túl vagyunk népesedve. A Föld teljes lakossága elférne két magyarországi megyében.
A probléma a túltermeléssel van, profithajhászással. Tehát a vállalatok, cégek stb miatt van a környezetszennyezés. Autók betiltása? Erre gondolt valaki? Jaj ne mert mi lesz szegény gazdasággal? Hát akkor pusztuljatok meg a szmogban barmok, magatoknak akartátok. De ne ártatlan személyeket mészároljatok le saját szharotok miatt!!!
Kérdező te annyira naív, fekete-fehér buborékban nevelt vagy ,hogy az már fáj. Csak nem annak akinek kellene.
Az nem tűnt fel ,hogy a tudomány vívmányait élvezve ekézed a tudományt? Persze gondolom te sem mondanál le a nyugati kényelemről…
Ja, a tudomány nagyban hozzájárult a túlnépesedéshez. Bezzeg ha rád hallgatnánk akkor ma egy olyan gyönyörű világban élnénk ahol magas a gyermekhalálozás s alacsony a várható élettartam. Se autó se semmilyen közlekedési eszköz nem lenne, ha akarsz valahova menni menj gyalog. Ha enni akarsz eredj a természetbe s fogj/ szedj magadnak valamit. Aztán vagy belehalsz vagy nem. Ilyen életvitel mellett tényleg minden nap egy ajándék lenne. Micsoda gyönyörű világ is lehetne. Nem is értem ottan Afrika mélyszegénységében miért panaszkodnak? Hát olyan életet élnek amiről a nyugati szmogzabáló csak álmodni tud!
33
Neked is:
“ Te például nem akartál volna megszületni ha a szüleid elváltak volna úgyis?“
Képtelen vagy válaszolni egy egyszerű kérdésre?
“Az nem tűnt fel ,hogy a tudomány vívmányait élvezve ekézed a tudományt? “
Autóm sosem volt, tehát az emberek 98%-nál jóval kevésbé szennyeztem a környezetet. Ha mindenki legalább annyit tenne mint én nem lenne ekkora a gond. Csak hát nem mondunk le arról, hogy reggel beletoljuk a hátsónk az autóba, és semmit se mozogjunk. Itt kezdődik a probléma. Amiért van autó azért nem kellene minden egyes embernek autó. Mi lenne ha csak a mentőszolgálat és rendőrség használná? Mit szólnál ehhez? Ellenedre lenne? Vagy jobb megoldás inkább magzatokat gyilkolni szerinted mint lemondani az autóról.
Technológiai vívmányok. Vannak amik hasznosak (műtét, gyógyszerek) vannak amik haszontalanok (autó, repülő stb).
Élvezem a tudomány vívmányait? Az okostelefonra gondolsz? Amely elhozta a szociálisan alulfejlett generációt?
Igen, nagyon áldásos találmány volt az internettel karöltve. Rengeteg életet ment.
“Te például nem akartál volna megszületni ha a szüleid elváltak volna úgyis?“
Ha lehetne dönteni elhiheted ,hogy sokan inkább meg sem születnek minthogy rossz, toxikus stb környezetbe / családba szülessenek. Mondjuk a magzat az pont világáról sem tud, csak felnőtt fejjel belegondolva lehet rossz.
Persze ez olyan téma amiről rengeteget lehetne beszélni de te ezt nem értheted mert rózsaszín csillámpóniba lóg a kezed. S a többi téma is ilyen. Sok vitatható témát hoztál fel amiről lehetne beszélgetni, csak épp nem veled.
37
Mekkora egy anyagias, rosszindulatú senki vagy. Ne haragudj, ez az igazság. 78 autót vehetnék ha akarnék. Én nem túlzok. De nem kell. És maga a pénz sem jelent semmit. Ilyen emberek mint te engem ne oktassanak sem etikából sem erkölcsből
" És maga a pénz sem jelent semmit"
Végül is csak a világgazdaság mozgatórugója, de amúgy tényleg nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!