Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyan tudta néhány pszichopat...

Hogyan tudta néhány pszichopata a történelemben mindig rávenni az embereket arra, hogy egymást elkezdjék kaszabolni, irtani?

Figyelt kérdés

Ma is ez megy. Ott van egy hülye, Putin, és még egy hülye, Biden, és még néhány vagyonos pszichopata mögöttük és mindig kerül annyi önjelölt barom hülye, hogy ilyen emberekért fegyvert ragadjanak és ártatlan emberek vérét ontsák értük.

Ennyire magatehetetlenek vagyunk a pszichopatákkal szemben? Magasabb rendű faj ők?

2022. jan. 23. 13:24
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked téves nézeteid vannak a pazichopatákról

2022. jan. 24. 08:29
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

Az állatok is békések mégis naponta háborúznak.

2022. jan. 24. 08:30
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Amúúgy. Ugye tudod hogy a pszichopata nem egyenlő azzal hogy szeret ölni igaz?

Gyilkos≠pszichopata

Az emberek azért is támadhatnak másokat mert kell terület, nyersanyag, élelem, veszélyben érzi magát, bosszúra vágyik

2022. jan. 24. 08:33
 24/48 A kérdező kommentje:

20

Vagy akkor mondjuk Zrínyi Miklós is pszichopata volt mert vissza akarta foglalni a területeket a töröktől?"

Figyu. Tanulmányok szerint a zsoldos katonák többsége is pszichopata. Gondolom nem nehéz megérteni az összefüggést. Ha tőlem elvesznek valamit és visszaszerzése lehet az életembe kerül, akkor lehet inkább az életet választom. De egy pszcihopata nem. MErt egyrészt nem fél a haláltól, nem fél semmitől, és egy emberi élet a szemében nem ér annyit mint egy birtok, értéktárgy, pénz stb. Így igen, simán előfordulhat, hogy a néhai hadvezérek is azok voltak, és pont emiatt voltak annyira jók a harcban.

2022. jan. 24. 11:01
 25/48 anonim ***** válasza:
71%
Tehát akkor példa: ha neked lemészárolnák a családod, rohadt kegyetlenül, és utána mondjuk ott van előtted kiszolgáltatottan az elkövető, de a hatóságok nem ismerik el a bűnösségét. Ha bármit megtehetnél vele és semmire nem derülne fény, akkor te mit tennél vele?
2022. jan. 24. 13:10
 26/48 A kérdező kommentje:

25

Ez szélsőséges eset. De nem fogom csak azért leszúrni mert más nézeteket vall, más a nemzetisége esetleg vallása. Ezekhez komoly agymosás és rászedés kell, hogy megtedd. És ebben jók a pszichopaták, a mozgósításban, maguk mellé állításban az érzelmeidet, félelmeidet kihasználva.

2022. jan. 24. 13:43
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy szélsőséges eset, és a gondolkodásmódot a legjobban a szélsőséges esetek fejezik ki. Szóval mit tennél vele?
2022. jan. 24. 13:47
 28/48 A kérdező kommentje:

27

Ez helytelen nézőpont, ugyanis amikor emberek tízezreit veszik rá arra, hogy másokat mészároljanak, akkor nem mondható el minden egyes résztvevőről, hogy a családját kegyetlenül lemészárolták. Tehát ez csakis egy kiragadott szélsőséges eset marad amelyből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. És még az sem adna semmire magyarázatot, hogy én személyesen mit tennék, hisz abból semmi nem következik azt illetően, hogy más mit tenne. Rosszul közelíted meg a kérdéskört.

2022. jan. 24. 14:22
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Arra akarok rámutatni hogy az emberben alapvetően benne van az hogy ha ártanak neki akkor elpusztítsa a fenyegetést. Szerintem jól közelítem meg 😃
2022. jan. 24. 14:25
 30/48 A kérdező kommentje:

29

És én sehol nem írtam, hogy ez nem így van. Olvasd el az egész topicot és meglátod. Azt is leírtam, hogy ha az embernek adott az élelem, innivaló és biztoság akkor egy békés faj és nem fog élvezetből vagy nagyobb házért, több menyecskéért másokat lemészárolni.

2022. jan. 24. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!