Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Antivaxxer vagy ha csak a...

Antivaxxer vagy ha csak a Covid vakcinából nem kérsz?

Figyelt kérdés

Például egy éve kaptam tetanusz oltást.

Mi a definíciója az antivaxxernek, mert látszólag mindnekinek ráhúzzák ezt a jelzőt, aki nem kér Covid oltóanyagot, ami kísérleti fázisban van?

Tudtommal eredetileg a minden oltást elutasítókat bélyegezték így meg. Most meg kitágított ezt, és már a kötelező Covid oltások ellen szólók is antivaxxerek.

2022. jan. 12. 21:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
#19 Hagyjál már ezzel a szakértőnek hiszel szöveggel. Dolgoztak rajta százan, te ezekből kiválasztod azt az egy balfaszt aki lelépett a bajnokszezon előtt, és iszod a besértődött szavait.
2022. jan. 16. 18:59
 22/25 A kérdező kommentje:

21

Légyszíves ne írd át a történelmet!

Malone-t mindenhol az mRNS technológia feltalálójaként említik!

2022. jan. 16. 20:13
 23/25 anonim ***** válasza:

[ma 20:13]: Az mRNS technológiát nem egy ember találta fel, Malone valóban fontos láncszem volt, de attól még csak egy láncszem, és még csak nem is a legfontosabb láncszem. Legalábbis a tudósközösség, aki tényleg érti a módszert, Karikót tartja a a legfontosabb láncszemnek.

Ez tényleg egy "csapatmunka" volt, nem a klasszikus értelemben, hanem úgy, hogy tudósok tucatjai dolgoztak a világ különböző pontjai, különböző laboratóriumokban. És mindig valaki megtette a következő lépést. Karikó azt mondja:

“Everyone just incrementally added something - including me.”

Nem tudom, Malone min sértődött be. Szerintem csak annyi történt, hogy szeretett volna Nobelt kapni. Itt tényleg történt egy óriási felfedezés, sok év és sok tudós megfeszített munkájából. A Nobelt azonban 2-3 embernél több nem kaphatja érte, Malone szerintem azt nem tudja kezelni, hogy nem került be abba az emblematikus 2-3-ba. És nem is a konkrét díj vagy a pénzjutalom fáj Malone-nak, hanem a halhatatlanság.

A Holdraszállás több ezer ember és egy bő évtizednyi munka volt, Neil Armstrong bement vele a halhatatlanok közé, a többiek pedig pedig nem.

2022. jan. 16. 20:58
 24/25 anonim ***** válasza:

22: Kit érdekel? A buliból kimaradt, a szabadalmaival kitörölheti a seggét mert vagy lejártak, vagy nem használják mint lépést, és most vergődik mint a disznó, fasságokkal turnézik a twitteren meg Joe Roganen és hasonlókon, hátha legalább megdöglik a szomszéd tehene is (nem fog).

Rossz csapatnak drukkolsz, macika

2022. jan. 16. 23:28
 25/25 A kérdező kommentje:

23

“Nem tudom, Malone min sértődött be. Szerintem csak annyi történt, hogy szeretett volna Nobelt kapni.“

Milyen szánalmas cinikus gondolkodás és hozzáállás.

Malone tette le az alapkövét a felfedezésnek, tette meg az első lépést amelyre a további kutatók építettek.

Ha ő nincs lehet a technológia sincs.

Így leírni őt hatalma pofátlanság és vsak az ide irogató önjelölt tudósfiókák gerinctelenségére vall.

Na további jó fact check olvasást!

2022. jan. 17. 12:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!