Antivaxxer vagy ha csak a Covid vakcinából nem kérsz?
Például egy éve kaptam tetanusz oltást.
Mi a definíciója az antivaxxernek, mert látszólag mindnekinek ráhúzzák ezt a jelzőt, aki nem kér Covid oltóanyagot, ami kísérleti fázisban van?
Tudtommal eredetileg a minden oltást elutasítókat bélyegezték így meg. Most meg kitágított ezt, és már a kötelező Covid oltások ellen szólók is antivaxxerek.
21
Légyszíves ne írd át a történelmet!
Malone-t mindenhol az mRNS technológia feltalálójaként említik!
[ma 20:13]: Az mRNS technológiát nem egy ember találta fel, Malone valóban fontos láncszem volt, de attól még csak egy láncszem, és még csak nem is a legfontosabb láncszem. Legalábbis a tudósközösség, aki tényleg érti a módszert, Karikót tartja a a legfontosabb láncszemnek.
Ez tényleg egy "csapatmunka" volt, nem a klasszikus értelemben, hanem úgy, hogy tudósok tucatjai dolgoztak a világ különböző pontjai, különböző laboratóriumokban. És mindig valaki megtette a következő lépést. Karikó azt mondja:
“Everyone just incrementally added something - including me.”
Nem tudom, Malone min sértődött be. Szerintem csak annyi történt, hogy szeretett volna Nobelt kapni. Itt tényleg történt egy óriási felfedezés, sok év és sok tudós megfeszített munkájából. A Nobelt azonban 2-3 embernél több nem kaphatja érte, Malone szerintem azt nem tudja kezelni, hogy nem került be abba az emblematikus 2-3-ba. És nem is a konkrét díj vagy a pénzjutalom fáj Malone-nak, hanem a halhatatlanság.
A Holdraszállás több ezer ember és egy bő évtizednyi munka volt, Neil Armstrong bement vele a halhatatlanok közé, a többiek pedig pedig nem.
22: Kit érdekel? A buliból kimaradt, a szabadalmaival kitörölheti a seggét mert vagy lejártak, vagy nem használják mint lépést, és most vergődik mint a disznó, fasságokkal turnézik a twitteren meg Joe Roganen és hasonlókon, hátha legalább megdöglik a szomszéd tehene is (nem fog).
Rossz csapatnak drukkolsz, macika
23
“Nem tudom, Malone min sértődött be. Szerintem csak annyi történt, hogy szeretett volna Nobelt kapni.“
Milyen szánalmas cinikus gondolkodás és hozzáállás.
Malone tette le az alapkövét a felfedezésnek, tette meg az első lépést amelyre a további kutatók építettek.
Ha ő nincs lehet a technológia sincs.
Így leírni őt hatalma pofátlanság és vsak az ide irogató önjelölt tudósfiókák gerinctelenségére vall.
Na további jó fact check olvasást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!