Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Nem érzitek azt hogy a politik...

Nem érzitek azt hogy a politikusok csak átverték az embereket a globális felmelegedés rémisztgetésével?

Figyelt kérdés

Eddig sem hittem el.

De még fűtés szezon előtt már fűteni kellett, most meg havazást mond pár nap múlva, közben azt mondja a maistream média, hogy jajj nekünk, pár év és kihalunk mert itt a felmelegedés.

Nem gondoljátok hogy egy csak egy újabb média propaganda, hogy teli beszéljék az emberek fejét, akit tudnak befolyásolni hogy elektromos autót, napelemes háztetőt csináljon vagy hőszivattyús fűtést?

Miközben jó a régi opel astra is, fűtésnek meg a nagypapától örökölt jancsikályha, amit ha megpakolok fával sokkal jobb meleget csinál, mintha a radiátor melegítene.

2021. nov. 25. 17:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De sajnos más szempontból meg nem megújuló energia.

És ez számít.

2021. nov. 25. 21:17
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

èn teljesen egyet értek a kérdéssel. Szerintem a politikusok hazudtak nekünk, és átvertek minket a globális felmelegedés rémisztgetésével.

Biztos vagyok benne, hogy SOHA SEMELYIK politikus nem rémisztgette a globális felmelegedést. Nem is lehet rémisztgetni, hiszen ez egy FOLYAMAT. Folyamatot nem lehet rémisztgetni.

2021. nov. 26. 07:48
 13/13 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Elhalt növények fotoszintézisből nyerték energiájukat amit most mi felszabadítunk."

Ez igaz, gyakorlatilag minden energiaforrásunk csillagok energiájából származik.

Csak mi a millió évek alatt elraktározottat durrantjuk el 150 év alatt.

"Nem gondoljátok hogy egy csak egy újabb média propaganda, ... hogy elektromos autót, napelemes háztetőt csináljon vagy hőszivattyús fűtést?"

Nem gondoljuk. Azt gondoljuk, hogy rohadt kevés, későn. De legalább valami történik végre.

És talán kicsit tompítja az elkerülhetetlen bajt, ami már most állatira látszik.

"fűtésnek meg a nagypapától örökölt jancsikályha, amit ha megpakolok fával sokkal jobb meleget csinál, mintha a radiátor melegítene."

Nem, nem csinál jobban fűtött lakást, hosszabb ideig egyenletesebb hőmérséklettel, mint egy jó központi és nem is gazdaságosabb, mint egy facán szigetelt lakás egy jó kis inverteres fútés-hűtés rendszerrel.

És nem hogy a globális klímának betesz, de NEKEM, fél utcával odébb is, mert megdöglök a füsttől, mikor a fa mellé a konyhaszemetet meg a döglött macskát is beqrod.

Igen, jó a húszéves autó meg a vegyes tüzeléses kazán, nekem is, mert sajnos csak arra van keret.

De a klímának állatira nem jó.

És ezen a te hited nem változtat.

Te csak hiszel, a világ tudósai meg mérnek és számolnak.

És a tények őket igazolják, nem meglepő módon.

2021. nov. 26. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!