Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van valami hatása a himalájai...

Van valami hatása a himalájai sólámpának?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan hogy ebbe a kategóriába tartozik-e a kérdésem, de azért remélem hogy tudtok válaszolni.

Szóval a lényeg hogy szeretnék venni egy sólámpát és már olvastam róla, de általában az oldalak egymás cáfolják, ezért lennék kíváncsi a tapasztalatokra.

Tényleg van valami hatása vagy csak kitalálták?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :D

2021. okt. 27. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 Szirty ***** válasza:
73%

Teljesen értelmetlen és indokolatlan a felháborodásod.

Azért dühöngsz, mert a kérdésedre nem azt a választ kaptad mint amit vártál.

2021. okt. 28. 19:01
 32/71 A kérdező kommentje:

Nem "dühöngök" és nem is vagyok felháborodva, csak meglep hogy ha felteszek egy kérdést ennyi arrogáns, idétlen és kritizáló választ kapok rá.

De mindegy felejtsétek már el. Elegem van ebből a veszekedésből, mivel hiába mondom az igazat, titeket képtelenség meggyőzni.

2021. okt. 28. 20:57
 33/71 anonim ***** válasza:
66%

Miért, mi az igazság? Mert a mi szapulásunkon kívül eddig semmit nem írtál... Ellenben a visszakérdezésre nem adtál választ.

Szerinted minden válasz „arrogáns, idétlen, kritizáló”, mindenki más az ellenkező oldalon van, akkor valószínűleg nálad van valami rosszul bekötve...

2021. okt. 28. 21:47
 34/71 A kérdező kommentje:

Nem nem mindenki van az ellenkező oldalon, már mondtam onnan lehet tudni hogy kik adtak normális választ hogy a többiek lepontozták őket.

De könyörgöm hagyjátok már abba, már nagyon unom.

Nincs jobb dolgotok?

Egyébként most ki szapul kit?

2021. okt. 28. 21:59
 35/71 anonim ***** válasza:
66%
Mivel lettél már megint szapulva...
2021. okt. 28. 22:22
 36/71 A kérdező kommentje:
Azzal hogy válaszolsz b@zdmeg mostmár komolyan, álljál le!
2021. okt. 28. 22:33
 37/71 anonim ***** válasza:
66%
Ja, bocsi, legkozelebb majd a kerdesed elejen jelezd, hogy tilos valaszolni a kerdesedre :)
2021. okt. 28. 22:45
 38/71 A kérdező kommentje:
Oké, köszi hogy felfogtad, legyen szép estéd :D
2021. okt. 28. 23:08
 39/71 anonim ***** válasza:
42%

Szánalmas vagy, kérdező... egy gyenge troll vagy, ezért is nem sikerült elérned a célodat, ehelyett most játszod a meg nem értett mártírt.

Nőjj fel, és élj normális életet.

2021. okt. 28. 23:29
 40/71 anonim ***** válasza:
88%
Ha troll, akkor elerte a celjat, egesz este volt kikkel dumalnia :D
2021. okt. 28. 23:33
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!