Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van valami hatása a himalájai...

Van valami hatása a himalájai sólámpának?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan hogy ebbe a kategóriába tartozik-e a kérdésem, de azért remélem hogy tudtok válaszolni.

Szóval a lényeg hogy szeretnék venni egy sólámpát és már olvastam róla, de általában az oldalak egymás cáfolják, ezért lennék kíváncsi a tapasztalatokra.

Tényleg van valami hatása vagy csak kitalálták?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :D

2021. okt. 27. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
93%
Hatása a pénztárcádra van; kevesebb pénz lesz benne.
2021. okt. 27. 22:02
 2/71 anonim ***** válasza:
92%
Igen, világít.
2021. okt. 27. 22:04
 3/71 A kérdező kommentje:

Igazán köszönöm, nagyon sokat segítettetek.

Egyébként ezt már az egyetemen tanultátok?

2021. okt. 27. 22:15
 4/71 anonim ***** válasza:
86%
Nem, de ha a valosag nem tetszik, kerlek az ezo rovatban kerdezoskodj.
2021. okt. 27. 22:19
 5/71 A kérdező kommentje:

Ja jó, már azt hittem hogy diplomát kell szereznem hogy egy ilyen tudás birtokába jussak.

Egyébként meg ha nem tudod értelmezni a kérdést akkor legközelebb ne válaszolj, köszi!

2021. okt. 27. 22:33
 6/71 anonim ***** válasza:
82%

Megkaptad az ertelmes valaszokat, csak azok nem egyeznek az elkepzelt kis valosagoddal.

A himalajai solampa ostobasag, max. disztargynak jo, de semmifele hatasa, vagy gyogyito ereje nincs, barmit is olvastal a bio-ezo-spiri boltok termekleirasaiban.

2021. okt. 27. 22:50
 7/71 A kérdező kommentje:

Na látod pontosan ezt kellett volna már az elején is írnod, nem arra voltam kíváncsi hogy drága-e vagy hogy világít mert azt még egy idióta is tudja, hanem hogy van hatása vagy nincs.

De nekem mindegy, én szeretek vitatkozni :D

2021. okt. 27. 22:57
 8/71 anonim ***** válasza:
87%

Ha azt emelik ki egy solampa hatasainal, hogy vilagit, akkor az kvazi azt jelenti, hogy a vilagitason kivul nem sok mas erdemleges hatasa van.

De szerintem ennek megertesehez sem szukseges egyetemi diploma. Nekem legalabbis nincs, megis sikerult megertenem az utalast.

2021. okt. 27. 23:05
 9/71 anonim ***** válasza:
61%

Na akkor tisztázzuk: a só a nátrium-klorid.

NaCi.

K-rvára nem létezik ilyen egyáltalán, hogy himalájai só, meg szíriuszi só, meg a f-szomtudjahovavalósi só.

Csak só van.

2021. okt. 27. 23:25
 10/71 anonim ***** válasza:
39%
De az himalajai kosszal szennyezett so, erteeem? 😀
2021. okt. 27. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!