Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van valami hatása a himalájai...

Van valami hatása a himalájai sólámpának?

Figyelt kérdés

Nem tudom pontosan hogy ebbe a kategóriába tartozik-e a kérdésem, de azért remélem hogy tudtok válaszolni.

Szóval a lényeg hogy szeretnék venni egy sólámpát és már olvastam róla, de általában az oldalak egymás cáfolják, ezért lennék kíváncsi a tapasztalatokra.

Tényleg van valami hatása vagy csak kitalálták?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat :D

2021. okt. 27. 21:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 A kérdező kommentje:
Tudom, vas-oxiddal
2021. okt. 27. 23:34
 12/71 anonim válasza:
73%
Csak annak van hatása, amit én árulok, mert azt teliholdkor az óramutató járásának megfelelő irányban fél lábon háromszor körbeugráltam, és himalájai mantrákat ismételgettem közben. Utánvéttel 99.999 Ft lesz akciósan.
2021. okt. 27. 23:44
 13/71 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon-nagyon hangulatos a fénye, nekem ilyen jellegű mécsestartóim is vannak. Nincs gyógyhatása, hacsak nem a kellemes fény miatt esetleg nyugtat és ezen keresztül valami.

A legtöbb válasz pedig az elejétől kezdve lekezelő, bunkó, mert sértő él van benne.

2021. okt. 27. 23:45
 14/71 A kérdező kommentje:

12-es holnap már rendelek is, egyébként nagyon vicces vagy

13-as pedig nagyon köszönöm, hogy legalább egy olyan ember tudott válaszolni akinek meghaladja az IQ-ja minimum a 90-net.

De azért legalább mostmár tudják hogy ha beszólnak, én vissza szólok :D

2021. okt. 27. 23:50
 15/71 anonim ***** válasza:
92%
Van még egy hatása, meleg napokon nyalogatva vissza tudod pótolni az izzadással elvesztett sót, Egyébként hangulatvilágításnak nem rossz, ha szereted a természetes formákat, és nem a modern dolgokra buksz.
2021. okt. 28. 08:06
 16/71 anonim ***** válasza:
94%

Esztétikai hatása van.

Szebb lesz tőle a szoba.

2021. okt. 28. 08:49
 17/71 anonim ***** válasza:
72%

13-as, abban mi a lekezelő és sértő, hogy ha veszel egyet, akkor kevesebb pénzed lesz?

Istenem, már viccelni sem lehet az emberekkel, mert mindenki vérig sértődik... De érdekes módon ugyanezek az emberek szoktak a másik lelkébe páros lábbal beletaposni, az nem probléma.

2021. okt. 28. 08:56
 18/71 anonim ***** válasza:
94%

Laikusként nem gondolnám, hogy sok értelme van. Szépnek szép és különleges megjelenésű, de hogy ezen felül bármilyen hatása lenne, azt kétlem. A benne lévő égő az egyetlen dolog, ami ténylegesen hasznos (fényt ad).

Ugyanakkor itt megjegyezném a himalája só kontra asztali só dolgot is, hátha a lámpán felbuzdulva vennél 1 kg himalája sót kb. 10-15x annyiért.

Elenyésző a különbség a sima asztali só és a himalája só között. Bár az utóbbi nyomokban több ásványi anyagot tartalmaz, eleve annyira keveset fogyasztunk sóból, hogy érdemi hatása nem lesz neki.

Sokkal fontosabb a változatos és mértéktartó étrend, mint, hogy milyen fajta sóból teszel egy csipetnyit a levesbe.

2021. okt. 28. 10:01
 19/71 A kérdező kommentje:
Kedves 17-es egyáltalán nem voltál vicces, és nem tudom hogy miért kell általánosítani mert szerintem nem minden ember tapos a másik lelkébe aki ide értelmes NORMÁLIS választ írt.
2021. okt. 28. 10:35
 20/71 anonim ***** válasza:
77%

Az volt a kérdés, hogy van-e valami hatása annak a sólampának.

Mi felsoroltuk, hogy hatása van a pénztárcára, a szoba kinézetére, a szoba világosságára, stb.

Leírtunk egy csomó dolgot, hogy mire lehet hatása.

De persze te itt játazid az autistát, hogy neked az nem jó, pedig te erre kérdeztél rá.

A kérdés a sólámpa hatásaira irányult, NEM a sólámpa ezotériás hatásaira.

2021. okt. 28. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!