Mikor lesz az Alfa Centauri legközelebb a Naphoz? Számolással kéne.
Na jó, meguntam. Ha véltelenül volna itt, akit tényleg érdekelne a kérdésre a válasz (mint ahogy a kérdezőt láthatóan nem érdekli), az itt találja meg (2. Stellar kinematics fejezetben vannak a későbbi távolság kiszámolásához szükséges egyenletek):
Biztos van ennél is pontosabb modell, mindenesetre a kérdező a leírása alapján minden bizonnyal erre gondolt.
Nagyon bíztam benne kérdező, hogy hátha egyszer végre levezet valamit, mert eddig ilyennel még nem találkoztam, de most sem sikerült... Amit leműveltél, az elég szomorú, és magadat minősíti.
A 30. válaszolónk (09.22. 23:04-kor küldött válasz) meg ezúton gratulálok, hogy úgy sikerült beleszólni az őt nem érintő vitába, hogy egy morzsányit sem vitte közelebb az eredeti kérdés megválaszoásához. (Illetve mégis, mert végül azon idegesítettem fel annyira, hogy ne várjak tovább a kérdező levezetésére, hanem belinkeljem a kérdésre a választ.)
Egy élmény volt (nem a jobb fajtából)! További jó mulatást!
Semmibe nem került volna megígérned, hogy gyalázni fogod a levezetésem után magadat. Feltételezem azért nem tetted meg, mert pontosan tudtad, hogy le fogom vezetni.
Látod, téged is fikáz ez az áltudós.
Nem vezetted le, csak szólok. :D :D :D
Mi változott? Megígérted, hogy gyalázni fogod magad?
Nem igértem meg. Elég beteges, hogy ez változott mástól. Az változott, hogy be linkeltem a levezetést. Így már azért nem számít túl nagy bűvészmutatványak leírni...
Mint mondtam, semmi értelme a levezetésemnek, ha ugyanúgy köpködni fogsz tőle. Éppen ezért nem teszem magam nevetség tárgyává.
Ha a jó a levezetésed, nem fogok köpködni tőle. Sőt ha rossz, akkor sem, maximum rámutatok a hibákra. Mint ahogy korábban is megtettem...
Na mindegy, nyilván nem lesz itt levezetés. Üdv!
"nyilván nem lesz itt levezetés"
Éppen te közölted, hogy most már bármit is írok ide, azt a te linked hathatós közreműködésével tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!