Mikor lesz az Alfa Centauri legközelebb a Naphoz? Számolással kéne.
Figyelt kérdés
2021. szept. 19. 23:23
11/53 A kérdező kommentje:
(Elfelejtettem leírni, hogy a sajátmozgás természetesen két sebességvektor.)
2021. szept. 22. 18:51
12/53 sadam87 válasza:
13/53 A kérdező kommentje:
"De azt, hogy ezt hogyan lehet kiszámolni, nem tudom."
Ki írta, kitalálod?
2021. szept. 22. 20:29
14/53 A kérdező kommentje:
(Azért kérdezem, mert úgy tűnik te ki akarod oktatni azt, aki veled ellentétben ki tudja számolni.)
2021. szept. 22. 20:30
15/53 sadam87 válasza:
Továbbra is roppantul várjuk a levezetésedet! A szájkaratéban való jártasságodat már bemutattad, de a számolásban valót még sajnos nem...
16/53 A kérdező kommentje:
Tudod miért nem vezetem le? Mert legutóbb, amikor levezettem valamit, kb. annyi volt a válaszod, hogy "gratula, teljesítetted az érettségi kettes szintjét".
2021. szept. 22. 20:39
17/53 sadam87 válasza:
Mikor válaszoltam ilyet?
Mindenesetre ha ezt levezeted, elismerem, hogy ügyes vagy. :D
18/53 A kérdező kommentje:
Igen, majd valami olyan módon fogod elismerni, hogy kiderüljön belőle a szarkazmus.
2021. szept. 22. 21:20
19/53 sadam87 válasza:
Most mit mondjak? Most előre elismerem, hogy ha levezeted, akkor jól értesz azégitestek mozgásának fizikájához. Vagy ügyesen tudsz keresni. Én is meg tudom találni az egyenleteket...
20/53 A kérdező kommentje:
Erről beszélek. Ki nem hagynád azt a kiegészítést, hogy "Vagy ügyesen tudsz keresni. Én is meg tudom találni az egyenleteket...".
2021. szept. 22. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!