Mostmár minden évben ilyen kánikula lesz nyáron? A globális felemelegedés miatt?
Jó nektek... Én észak Németországban vagyok és áprilisban esett a hó, esett a jég és innen kezdve 3 hónapig szakadt az eső, volt közben 2 hét amikor nyár volt.
Ez a július pedig undorító itt, csak páratartalom van, a napfény ritka, mint a fehér holló...
Olyan az időjárás, mint télen, csak fehér az ég és meleg van töménytelen párával.
A tavalyi időjárás amúgy nekem nagyon kín volt. A nyár eleje jó volt, hogy a meleget felváltotta a hideg, aztán meg bejött a kibírhatatlan kánikula.
Ha esett az eső rosszabb volt. Kimentem a kutyát megsétáltatni hat körül és nem volt levegő, amit belélegezzek.
Szepterber végéig maradt is a meleg. Szeptember elsején hideg volt ami jó volt, majd visszajött a meleg.
Nagyon későn kezdett folyatosam hideg lenni, annyi frontot életemben nem szenvedtem, kb minden nap azt hittem hogy lehányom magam, úgy fájt a fejem.
Aztán végre bejött a tél, de az nudli volt.
Majd februárban volt egy hétig fagy és csókolom. Jött is a felmelegedés.
Aztán június elsején meg bumm, jött a nyár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!