Bizonyítva látod, hogy szimulációban élünk Hong Qin fizikus felfedezése után?
Egy mesterséges Intelligencia (MI) a mai fizikát legyártja az algortimusaiból és megjósolja, hogy a világunk melyben élünk egy szimuláció. Ennél jobb deduktív közelítést nem is tudnák mondani annak bizonyításaként hogy az univerzum melyben élünk egy "számítógépes" szimuláció féle.
Milyen gondolatok ébrednek benned Hong Qin fizikus algoritmusairól? Összeáll benned a teljes kép? Gondolkoztatok már azon a családba, barátok közt hogy lehetséges, hogy egy szimulációban élünk és ez csupán egy álvalóság? [link]
"Ne keseríts el Wmalac, én nem akarok szimulációban élni"
Én sem, de ha megkülönbözhetetlen a valóságtól, tökmindegy.
Legyen mesterséges intelligenciával rendelkező, önfejlesztő szimuláció, és akkor majdnem mindegy, mert mi is írhatunk részprogramokat!
Majdnem.
Amikor az ügynökök kiszúrják hogy a Mátrixból kiakarsz lépni, elmennek érted.
Ezért kell mindig óvatosan kezelni ha valaki tudatára ébred a mesterséges szimulációban.
Sajnos a "Prokopf megközelítés" egyetlen alapaxiómája a következő:
"Feltételezzük és elfogadjuk igaznak, hogy a világegyetem valódi, teljes és definíciószerűen végtelen."
Mive
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!