Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Bizonyítva látod, hogy szimulá...

Bizonyítva látod, hogy szimulációban élünk Hong Qin fizikus felfedezése után?

Figyelt kérdés

Egy mesterséges Intelligencia (MI) a mai fizikát legyártja az algortimusaiból és megjósolja, hogy a világunk melyben élünk egy szimuláció. Ennél jobb deduktív közelítést nem is tudnák mondani annak bizonyításaként hogy az univerzum melyben élünk egy "számítógépes" szimuláció féle.

Milyen gondolatok ébrednek benned Hong Qin fizikus algoritmusairól? Összeáll benned a teljes kép? Gondolkoztatok már azon a családba, barátok közt hogy lehetséges, hogy egy szimulációban élünk és ez csupán egy álvalóság? [link]

2021. ápr. 20. 12:14
1 2 3 4 5 6
 21/53 Wadmalac ***** válasza:
91%

"Melyik kocsmában karatézol Malac?"

Én egyikben sem.

De a poénkodásnak is van határa.

Nem tudom, élőben is olyan ártatlan poénnak éreznéd valakinek az anyját asztalra vágni.

2021. máj. 27. 11:11
 22/53 anonim ***** válasza:
3%
Én a Zoli anyukáját nem ártatlan poénból "vágom asztalra" (ezt a kifejezést amúgy nem ismertem eddig) hanem azért, mert nincs pénzem másra. Ingyen ezt nekem két ember vállalja, és igen, mindketten anyukák, ez van: az egyik a gyerekeimé, a másik meg a Zolié.
2021. máj. 27. 15:15
 23/53 anonim ***** válasza:
91%
Apa létedre lehetne több eszed. Az ilyen jellegü poénok már középsuliban sem menöek. Sajnos a szaporodási jogot nem lehet elvenni senkitöl...
2021. máj. 28. 07:44
 24/53 anonim ***** válasza:
70%

Nagyon kedves, hogy ha rajtad múlna, elvetted volna a szaporodáshoz való jogomat.

Azt látom, hogy tőled a hosszú kettős ékezetek használatának jogát vették el. Az se lehet kellemes.

2021. máj. 28. 09:09
 25/53 Wadmalac ***** válasza:
97%
Ezazz! Egyre kocsmaibb a vita. :D
2021. máj. 28. 09:41
 26/53 anonim ***** válasza:
79%
Bár lehet alpári anonim stílusa, de azért meg kell hagyni, hogy frappáns visszavágásokkal operál :D
2021. máj. 29. 22:09
 27/53 Wadmalac ***** válasza:
90%
A más anyjának témába rántását érzem durva túlzásnak, a többi szórakoztató. :D
2021. máj. 31. 07:44
 28/53 anonim ***** válasza:
93%
Az anyázás elég puttó dolog. A többi beszólást sem tartom frappánsnak. Nincs hosszú kettös ékezet a billentyüzetemen ha ez fontos tényezö, de az én apukám sokkal erösebb mint a tiéd!
2021. máj. 31. 08:25
 29/53 Wadmalac ***** válasza:
80%

"az én apukám sokkal erösebb mint a tiéd!"

Teljesen a vitához passzoló érv, megadom. :D

2021. máj. 31. 08:42
 30/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést Édesanyám iránt. Biztosan örülne neki, ha élne
2021. máj. 31. 09:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!