Ha az univerzumon kívülre mennénk mi lenne ott?
Figyelt kérdés
Vagy semmi nincs és csak az univerzum létezik a világba? De az meg olyan felfoghatatlan, hogy a csak ennyi van.2021. ápr. 13. 18:23
11/33 anonim válasza:
3-as. Ha jól tudom, nem találtak még rá bizonyítékot, csak valószínűnek tartják. Quantum-öngyilkossággal be lehetne bizonyítani, de nyilván senki sem akarja megcsinálni és csak egy másik univerzumban lenne beigazolódva, a miénkben nem.
13/33 anonim válasza:
#10 Igazad van, bocsi. :) Kicsit én is belekavarodtam, túl sok mindent akartam mondani egyszerre és a vége hibás lett.
14/33 Mojjo válasza:
@8: Lehetséges, hogy végtelen, de korántsem biztos. A helyzet az, hogy egyelőre nem tudjuk biztosan, hogy véges, vagy végtelen nagy-e. Egyes jelek arra mutatnak, hogy véges nagy, de egyelőre ezt érdemes nagyon erősen fenntartásokkal kezelni.
15/33 anonim válasza:
Mondjuk ha meg véges, akkor adódik a következő kérdés, hogy na és a vége után mi van? Bele lehet kattanni ebbe. Nem ilyesmire fejlődött ki az agyunk.
16/33 Mojjo válasza:
@15: Ha véges, akkor önmagába záródik. Azaz a "vége" után az "eleje" van.
17/33 Mojjo válasza:
Egyébként a 8-as hsz-ben lévő idézet Richard Feynmantól származik.
(És magyarul kvantum, k-val.)
18/33 A kérdező kommentje:
De az is lehet hogy van még több dimenzió és az van ott, a buddhisták szerint 7 dimenzió van
2021. ápr. 13. 20:47
19/33 anonim válasza:
Nézd meg és akkor megváltozik a véleményed. Fel se lehet fogni az univerzum méretét. Biztosan vannak multiverzumok.
20/33 anonim válasza:
Az atomikat is alkotja valami.
Az atomok molekulákká állnak össze, majd anyaggá, ami a Föld.
Az égitestek gakaxisokat alkotnak.
A galaxisok neg az univerzumot.
Az analógiát követve, elég egyértelmű hogy multiverzum van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!