Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Van itt olyan biológus, tudós...

Van itt olyan biológus, tudós aki nem hisz az evolúcióban?

Figyelt kérdés

2020. nov. 29. 00:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Rakj be, de ne csodálkozz, ha meg foglak dobálni kakival.
2020. nov. 29. 13:08
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

@9 "Na látom itt is csak magukat majomnak valló emberek vannak. Idióta majmok"

Erről eszembe jutott egy vicc:

"Hazamegy a rendőrcsemete az iskolából, és így szól.

- Apa, azt tanultuk ma biológiaórán, hogy az ember a majomtól származik.

- Kisfiam, te lehet, hogy a majomtól származol, de én biztosan nem!"

2020. nov. 29. 13:09
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

"Én az összes evolúció hívőt beraknám az állatkertbe"

Még szerencse, hogy egy senki vagy és az is maradsz.

2020. nov. 29. 13:10
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként a nagyapa lehet majom volt, de legalább a szüleim nem testvérek voltak. Az intelligenciához meg annyit, hogy titeket szedett rá egy kígyó, szóval annyira ti sem lehettek okosak.
2020. nov. 29. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Te olyan vagy, mint az igazi "A majmok bolygójában" a majmok. :D Ők is úgy gondolták, hogy az isten csak a majmokat teremtette saját képmására, az ember pedig "csak" egy állat. Korábban meg az emberek gondolták ugyanezt és ki is irtották magukat. xD

Lehet az állatokat sem kéne lenézni. Eléggé függünk tőlük. Ha mást nem, de táplálékot biztosítanak. Szóval legalább a tisztelet és alázat jár nekik és nem a fölényeskedés, felsőbbrendűségi komplexus, mert a rendszerből mi vagyunk azok, akik pótolhatók, következmények nélkül feláldozhatóak.

Szerintem elég kevés ember van, akit tényleg sért, ha lemajmozod, mert biológiai tény, hogy állatok vagyunk és az emberszabásúak közé tartozunk.

Akit beraksz a csimpánzok vagy bonobók mellé, azt ebben csak megerősíted, mert viselkedésükben, szokásaikban, társadalmukban nagyon hasonlítanak az emberre.

Lehet neked sem ártana egy hétvége a majmok közt.

2020. nov. 29. 13:32
 16/18 Tevenyereggyarto ***** válasza:
89%

#17 Kérdező

“Ha nagyon erősen koncentrálok hogy kifejlesszek lézer szemet meg szárnyát akkor az ükükükükük unokámnak már lesz? Kis evolúciós nyomorékok”

A szomorú az ,hogy vannak akik tényleg kb így fogják fel az evolúciót, aztán csodálkoznak ,hogy egy ilyen hülyeség hogy lehet az egyik legstabilabb elmélet a tudományos világban. Hát úgy ,hogy ennek az “evolúciónak” semmi köze az igazihoz, kis evolúciós nyomorék. Remélem csak trollkodsz, mindegy, majd az iskolában fogják tanítani s csak remélni tudom ,hogy nem fogsz hiányozni pont azokról az órákról és a tanár is normálisan, érthetően magyarázza el. Hanem ott a YouTube-on Zállatorvostól a “DNS-től az evolúcióig–csak egyszerűen” minisorozata, legalább azt nézd meg.

2020. nov. 29. 14:00
 17/18 anonim ***** válasza:
92%
Az evolúció nem hit kérdése, hanem bizonyított tény. Csak szólok.
2020. nov. 29. 14:17
 18/18 anonim ***** válasza:
87%

Jelen! Én nem hiszek az evolúcióban. Én TUDOM, hogy igaz.

Hoppá:OO

Javaslom a kérdezőnek Zállatorvos videóit a témában, akkor talán az alapjait megérti, és nem lesz olyan kis idióta, mint most.

2020. nov. 29. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!