Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Szerintetek létezhet 4 térdime...

Manly kérdése:

Szerintetek létezhet 4 térdimenzió ?

Figyelt kérdés
Én úg gondolom, hogy nem.A 3 térdimenzió amiben élünk minden irányt lehetővé tesz.A végtelen számú mozgási lehetőség a térben 3 D.A végtelennél több...

2020. okt. 30. 15:54
 61/97 A kérdező kommentje:
Tehát attól még, h nem tudjuk elképzelni, lehet...ha jól értem.Ilyen alapon sokminden lehet amit nem tudunk elképzelni.Na mindegy, én maradok annál amiben élünk, 3 dimenzióban.Köszönöm a válaszokat egyébként.
2020. nov. 19. 17:56
 62/97 anonim ***** válasza:

"attól még, h nem tudjuk elképzelni, lehet"

Persze, mivel nem tiltja semmi.

Egyet nem értek, kérdező:

te feltettél egy kérdést.

Akkor miért nem próbálod megérteni a válaszokat?

Miért csak a magad elképzelését erőlteted?

2020. nov. 20. 00:00
 63/97 A kérdező kommentje:
Megértem a válaszokat csak nem értek velük egyet.Sajnos egyedül maradtam a beszélgetésben, de nem baj.Várjuk a 4 térdimenzió bizonyítását. :)
2020. nov. 20. 00:58
 64/97 anonim ***** válasza:

Egyelőre még nem a bizonyításnál tartunk, csak ott, hogy próbáld elképzelni.

Ott tartottunk, hogy 4 dimenzióban LÉTEZIK olyan irány is, ami 3 dimenzióban NEM létezik.

Idáig tiszta?

2020. nov. 20. 01:38
 65/97 A kérdező kommentje:
Tiszta lenne, csak várnám, h számodra is érthető legyen, h a 3 térdimenzióban minden irány kijelölhető és azt nem értem, h a mindennél is több ugyan hogy lehetne.
2020. nov. 20. 11:43
 66/97 anonim ***** válasza:

Szerintem erről a témáról minden el lett mondva, amit érdemes tudni róla. Az hogy nem tudod elképzelni a 4 dimenziót nem a tudomány kategóriája.

Az hogy szerinted nem létezhet 4 dimenzió a te problémád.

A tudomány nem úgy dolgozik, hogy valaki mond valamit és azt elfogadja.

2020. nov. 20. 12:04
 67/97 A kérdező kommentje:
Ez igaz.
2020. nov. 20. 12:46
 68/97 anonim ***** válasza:
Michio Kaku Hipertér c könyve elég sokat foglalkozik vele. Ha érdekel és írsz egy privit átküldöm esetleg neked
2020. nov. 20. 12:55
 69/97 anonim ***** válasza:

Szerintem azért még érdemes gondolkodni kicsit.

Kérdező: szerinted 2 dimenzióban mennyi lehetséges irány létezik? Jól sejtem, hogy végtelen?

2020. nov. 20. 13:21
 70/97 A kérdező kommentje:
Igen, a síkon, de nem a térben.Egyébként 2 dimenzió sem létezik csak a matekban.Tegyük fel az asztal síkja-de az nem létezik az asztal nélkül ugyebár, ami 3 dimenziós.
2020. nov. 20. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!