Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi a magyarázat arra, hogy az...

Mi a magyarázat arra, hogy az Isonzo / Soča folyónak ennyire gyönyörű színe van?

Figyelt kérdés

2020. okt. 9. 12:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
43%

10

Jah persze a videó a rossz a 10 éves gyerek által össze ps-elt kép meg az igazi. Komoly arc lehetsz te is. A képeden még arra nem vette a fáradságot hogy csak a patakot jelölje ki az egészen felnyomta a türkiz szaturációt. A mohák is úgy világítanak a fákon hogy majd leesnek.

2020. okt. 13. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Neked amúgy mi bajod? A kép netről van, és azért ezt választottam, mert az emlékemhez ez passzol legjobban. Ugyanis ott voltam láttam élőben, és szikrázó napsütésben, akár hiszed, akár nem, ilyen színe volt.

De biztos szar a szemem. Szerintem befejezhetjük.

2020. okt. 13. 19:55
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

12

Rosszul emlékszel akkor.

2020. okt. 13. 20:05
 14/14 anonim ***** válasza:
74%
Igen, persze. Gondolom te a büdös életben a közelében nem jártál, de én emlékszem rosszul. Hagyjuk már.
2020. okt. 13. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!