Szerintetek mikor jön valamii új felfedezés, ami teljesen megváltoztatja a világunkról alkotott képünket?

Tehát ami a misztikum és a tudomány után harmadikként jön? Semmi ilyen nem várható.
Ha szerinted a tudományos eredmények semmire nem adnak választ, és az emberek valami gyors és egyértelmű magyarázatot szeretnének mindenre, akkor az újból a misztikum világa lesz. (Amúgy egyrészt nézz bele az ezotéria kategóriába, ott szinte azt a nagy választ várja, másrészt pedig: 42)

Csak ez a két módszer létezik: a tudomány és a misztika.
A misztikával véletlenszerűen rá lehet érezni olyan dolgokra, amelyekről fogalmad sincs, de ez erősen korlátozott.
A tudomány pedig szisztematikusan képes kideríteni mindent.
Létezik még a művészet, ami viszont nem a világ megismeréséről szól, hanem a bemutatásáról.

" Tulajdonképpen itt nemhogy harmadik, hanem végtelen számú lehetőség van,"
Egyet-kettőt kérlek emlits már meg, csak a példa kedvéért, mert én sem tudok elképzelni egy harmadik módot, nemhogy még többet.
Ne haragudjatok, tudom hogy nehéz kicsit máshogy látni a világot, de próbáljátok meg.
https://www.youtube.com/watch?v=edgv7UH_LxY
Vajon ezek a gyerekek mit gondolhatnak? El se tudná senki magyarázni nekik hogy hogy működik ez, ők meg valami varázslatra gondolhatnak, mert nem tudja feldolgozni az agyuk.
#6 Ha te is elolvastad volna amit írtam, megérthetted volna, hogy még fejlődik az agyunk is, így jelenleg ha valaki visszajönne a jövőből, akkor se biztos hogy el tudná mondani úgy az ő véleményét, hogy te azt megértsed.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!