Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Etikailag megkérdőjelezhető?...

Etikailag megkérdőjelezhető? Vagy másként lehetne?

Figyelt kérdés
Kigondoltam, hogy a korai emberi fejlődést lehetne tanulmányozni hogy rekonstuáljuk a feltételeket. Kisebb embercsoportot figyelnénk meg minden technikától elzárva.

2020. szept. 12. 22:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
*Ja meg lehet pl lándzsa is,meg talán ha kell, össze tudnak dobni egy horgászbotot is.
2020. szept. 13. 14:36
 22/29 anonim ***** válasza:

Milyen jó elnézni, hogy ketten vagy egymagaddal...:D

Na gratula.további jó szórakozást.

2020. szept. 13. 14:40
 23/29 anonim ***** válasza:
Nem magammal vagyok el.Az idézőjelben lévő mondatára reagáltam valakinek, aki oda írt kommentet. Nézd meg jobban. :)
2020. szept. 13. 14:42
 24/29 anonim ***** válasza:

"össze tudnak dobni"

Bármit össze tudnak dobni, amit ismernek.

Azt ugye tudod, hogy annak idején a hárfát előbb találták fel, mint a kerekes kocsit?

Az pedig, ha valakinek nagyon kevés lehetősége van, miközben másvalakinek nagyon sok, vagy szegénységnek, vagy rabságnak nevezzük (utóbbi akkor, ha erőszakkal tartják ebben a helyzetben).

2020. szept. 13. 14:43
 25/29 anonim ***** válasza:
Ezért kéne úgy jelölni itt az embereket, hogy anonim1, anonim2, stb.
2020. szept. 13. 14:44
 26/29 anonim ***** válasza:
54%
Na...kifogytatok a vitából???:D
2020. szept. 13. 14:54
 27/29 anonim ***** válasza:
83%

Ne találd fel a spanyolviaszt kérdező. Itt nem arról van szó, hogy a tudomány nem ismeri kellően a témát, amit feszegetsz, hanem arról, hogy te nem ismered. Módszeres tanulmányozással rájöhetnél,minden kérdésedre van szakszerű válasz. Nagyságrenddel jobb és pontosabb, mint amit te saját vizsgálódásodtól remélsz.

Tudományos folyóiratokban sokszor fordul elő, hogy akár több ember, több éves, hatalmas erőfeszítéssel megvalósított munkáját azzal utasítják el: ez már 10-20-100 éve ismert.

2020. szept. 13. 16:00
 28/29 A kérdező kommentje:
27.: Nem találtam fel semmit. Értsd meg h a migránsoknak is kell egy esély, hogy hasznára váljanak a világnak. Belépőt is lehetne szedni, amint nézzük hogy válnak emberré ez talán gazdasági oldalról sem rossz.
2020. szept. 13. 19:17
 29/29 anonim ***** válasza:

Itt a technológiában nincs gond.Sose mondtam olyat, hogy a fejlődés rossz lenne.Nézzük csak az orvostudományt.Itt az emberi fejlődéssel van gond.

Az hogy nekünk egyre könnyebb életünk van ,az nem jeleni azt ,hogy nekünk hátra kéne dőlnünk, pazarolni kéne ,vagy butulnunk kéne.

Az élet nem kényelemről szól, hanem igyekezetről, szorgalomról, és legfőképpen törekvésről.

Az emberi szellemnek egyenlő arányban kéne fejlődni a tudománnyal is.

Ez abszolút meg lehet látni a mai társadalomban, hogy mennyire hiányosak a legtöbb ember életszakaszai.Ebből fakad a boldogtalanság egy része is.Egyszerűen nem azt az életet élik ,ami az övék lenne.

2020. szept. 18. 11:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!