Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, ami inkább emberileg lenne megkérdőjelezhető ?, és csendháborítással kapcsolatos ami indokolt volt.
Vannak bajok... Aki este 9kor vág fát és empátiával hozakodik elő az első sorban át sem gondolta, mit tesz.
Az alvás megvonása egy klasszikus kínzó eszköz.
A csendháborításnak nincs korlátja, ha kihívója a hatóságot, megteheti.
Az, hogy emberileg vagytok képtelenek megbeszélni, hogy mikor alszik és te mikor tudod aprítani a fát, az egy elég súlyos gond.
Nyugodtan perelj, attól az empátiád szerint lehet jobb lesz a viszony.
A másik sem hajnali 4kor vágja a füvet mert ő akkor kel fel, hanem emberi időben.
Mi az, hogy este 9kor van itt ideje, hogy fát vágj?
Ez hatalmas ferdítés! És egyáltalán nincs tekintettel a környezetre. Esetleg ezt kéne megérteni.
A fát meg takard le. Akkor nem ázik meg. És rakd víz folyás szintje fölé. És ne júliusban rendeld, amikor az év legesősebb napjai vannak magyar földön.
Felénk este 10-ig lehet zajongani, ha este tízig tart a favágás akkor addig.
Volt nálunk is hogy ránk hívták a rendőröket ki is jöttek, de nem tudtak mit csinálni.
Utána csak hogy érezze a törődést én is ráhívtam a jardot mikor olyasmit csinált amit nem szabadott volna, na őt bilincsben vitték el.
Úgyhogy a tanulság szerintem hogy nem ildomos kekeckedni, sose tudhatod hogy a másik mit tud rólad,az ilyen apróságokat jobb benyelni.
Ha meg nem tetszik költözz tanyára, ameddig szomszédaid vannak addig lesznek olyan percek/napok/hetek/évek amikor idegesíteni fog a szomszéd...
'Ezek után beviharzott a házba, majd feltöltött egy videót a közösségi hálóra amin látható a személy, és a rendszáma.'
Vagyis a személyes jogait megsértette a 'személynek', amennyiben nem takarta ki az arcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!