Ez mennyire gáz emberileg?
Ezek nem barátok hanem csak kihasználnak de szerintem ezt te magad is tudod. Az meg egy jó kérdés hogy miért tartod még mindig velük a kapcsolatot.
Szóval azért gáz a te részedről mert engeded hogy kihasználjanak és utána eldobjanak.
Pokoli rossz úgy felkelni, hogy ez így történt meg. Hogy felkelsz, és csak egy eszköz voltál, és mivel már nem vagyok hasznos, ezért ennyi, amennyi.
Az ember szeret vissza menni oda, ahol volt és ismeri a rosszat. De nem szeret az ismeretlenbe menni
Nekem is volt egy ilyen barátom, szinte csak akkor írt,ha neki kellett valami, amikor meg én írtam neki, legtöbbször csak megnézte. Csak akkor kérdezte, hogy mi újság, meg hogy vagyok, ha ő panaszkodni akart vagy épp kellett neki valami.. Egy ideig azt hittem megváltozott, de tévedtem.
Az ilyen emberekkel jobb megszakítani a kapcsolatot, bármennyire is fáj, mert hosszútávon sokkal rosszabb lesz. Sajnos tapasztalat :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!