Lenne értelme az embrióütköztetőnek?
A modik megengedték, hogy feltegyem a kérdést. Tehát mengelézők, trollok és jelentgetők görgessenek tovább.
Komoly, indokolt válaszokat várok! Nem egy-két szót! Nem tőmondatokat! Értelmes vitát akarok!
Nem is tudtam, hogy a moderátorokkal lehet kommunikálni, és engedélyt kérni trollkérdések kiírására. Én eddig azt hittem, hogy csak úgy kiírod őket.
Sok szempontból fura ez az oldal, anonim is meg nem is, privátban lehet blokkolni embereket, de a kérdéseknél nem, válaszokat lehet értékelni, de kérdéseket nem, a baromságokat a végtelenségig ki lehet emelni, de jelenteni őket csak 30 napig, stb.
Még ezzel együtt is egész jó lenne az oldal, ha nem néhány elmebeteg személyes homokozója lenne egy csomó kategória.
Többiektől kérdezem: van egyáltalán olyan, hogy valakit kitiltanak az oldalról? Nem arra gondolok, hogy folyamatosan gyűlölködve, trágárul
szidja az embereket, hanem a kérdezőhöz, vagy zoltánkvantumfizikushoz
hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!