Genetikailag milyen alcsoportba sorolható a képen látható nő?
2020. jún. 30. 18:47
1/10 anonim válasza:
Ranezesre angoloidnak vagy francioidnak tunik. De lehet hogy belgoid vagy poloid.
2/10 anonim válasza:
nem tudom, én skandinávra tippelnék, vagy hollandra. szóval europid, germán vagy északi
3/10 A kérdező kommentje:
Az arccsontja nem szlavos?
2020. júl. 1. 17:03
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy a válaszokat
2020. júl. 1. 17:03
6/10 anonim válasza:
Tuti nem szláv bár azr nem tudom milyen a szláv de amit tudom h milyen azt pont nemtudom h milyen..
7/10 anonim válasza:
Ez inkább svájci csak de mekyik ág német francia olasz...
8/10 anonim válasza:
Valószínű, hogy svájci.
A kép a Pink Ribbon-on készült, ami egy svájci jótékonysági séta, és nem nagyon szoktak más nemzetiségűek részt venni rajta.
De egyébként a háttér nélkül is, a szemöldök vonala és a fül alakja, mérete alapján belőhető a Közép-Nyugat-európai (francia, német, svájci, benelux) vonal.
9/10 anonim válasza:
A felsoroltak genetika csoportok lennének?
Még csak antropologiainak se mondanám.
10/10 anonim válasza:
#9 ezek inkább rasszok szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!