Nyugtassatok meg, hogy a tv-ben látható celebek nagy részének ki lett fehérítve a foga, attól olyan fehér és nem genetikai adottság?
persze, ki lett fehérítve nekik.
nekem pont az a tapasztalatom, hogy a fehérítést végző fogorvosok nagy része NEM fehérítteti ki a fogát, hiszen hosszú távon tönkreteszi a fogat a fehérítés. és ők tudják.
csak valamiből meg kell élni ugye.
szódabikarbónával én nem mernék fogat mosni
a fogzománc sem bír ki mindent.
az van, hogy van, akinek alapvetően fehérebb a foga, van, akinek meg nem. ezen nem segít, ha nem iszik kávét, nem segítenek a házi praktikák, mivel ez adottság. nem csak azért lehet valakinek sárgásabb a foga, mert lerakódások vannak rajta. hiszen egész kisgyerekeknek is már sárgásabb lehet a csontfoguk.
lehet ezzel a hidrogénperoxiddal fehéríttetni a fogorvosnál, csak éppen ez is tönkreteszi rövidebb-hosszabb távon a fogzománcot.
neked azért sárgás a fogad, mert vékony a fogzománcod (adottság) és felsejlik alatta a dentin. ezen hosszú távon csak ront, ha erős savakkal/lúgokkal lesikálod a fogzománc felszínét.
megfelelő táplálkozással támogathatod a csontjaidat, így erősebb lehet a fogzománcod, de szerintem nagyon nagy változásra egészséges kereteken belül ne számíts.
divat miatt meg nem érdemes roncsolni a fogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!