19hetesen megyek genetikai uhra? Látható lesz a baba neme?
19+1 hetesen megyünk,jó lenne tudni miket néznek ilyenkor es láthato e a neme
Eddig se 12 sem 16hetesen nem látta az orvos.
Valahol azt olvastam h 20hetes genetikai uh kötelességük megállapítani. Van ebben igazság?
Amugy azt mérik amiket szoktak vagy megnézik jobban a babát?
Ilyeneket néznek: fejátmerő, haskörfogat, combcsont hossza...
Nézik a gerincet, agyat, végtagokat, hasban belső szerveket.
Vizsgálják a szívet, ki- és belépő ereket.
Ajakhasadékot is felismerik, ha van.
Ilyenkorra már van orrcsont, a tarkóredő eltűnik normál esetben.
A nemét lehet ilyenkor már látni, kivéve, ha nem nyitja szét a lábát.
Orrcsont már 12 hetesen is van, csúnya lenne ha nem.:) az genetikai rendellenességre utalna 2#
1# sejtettem, csak olvastam egy cikk végén, nem is értem h miért lenne kötelességük. Csak mondom hátha megis és én nem tudom.
Nálunk nem látták, mert a baba keresztbe tett lábakkal érezte épp kényelmesnek. Csak a 23. héten derült ki 4D-n, hogy fiú, de amúgy végig az volt a szöveg, hogy biztos lány, azért ilyen szégyellős :D
De egyébként sem kötelesek megmondani.
Jó szöveg. Nekem is ezt mondogatják.:D
De lanyt is erzek mar pozi teszt óta.:)
19+1 hetes utan 8 nappal van pont idopontom az orvosomhoz ,talán majd ott, ha genetikain nemis.:)
Ez hülyeség, hogy nem látják, mert keresztbe teszi a lábát, nem nyitja szét, stb. Ennyi erővel a szívét sem látja, ha a mellkasa előtt van a keze? Az UH lényege, hogy átlát a lágyszöveteken, ilyenkor pedig még a csont is porc.
Vagy lusta a doki, vagy bizonytalan, de a 16. héttől már elég egyértelműen látszik a neme. A rutinosabb orvosok pedig a 12. hetin is megmondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!