Volt aki nem szedett terhes vitaminokat mint például gravida, elevit egész terhessége alatt, és szerintetek nagy baba lesz így?
Csak folsavat, később vasat és magnéziumot szedtem, mindkétszer terhességi diabéteszem lett, 2 egészséges, átlagos méretű babám született.
2800g miért lenne sok 36 hetesen?
Plussz ez egyébként is csak becslés, akár jósnő is mondhatta volna kártyából...
Semmi köze a vitaminoknak a baba nagyságához.
A lányom 2600tal született, végig szedtem az elevitet. (Mellesleg aznap reggel 3600ra mérték az uhn)
Barátnőm nem szedett vitamint, sőt alig evett, végig hányt szinte.3400el szülte a kislányát.
Ez inkább genetikai.. :) én terhesség elött is szedtem vitamint és még se lett 5kilós a gyerekem. 3340grammal született, szép formás volt.
Egyél egészséges kaját, kerüld az agyon cukrozott, sózót kaját, ne dohányozz,ne igyál alkoholt és biztos egészséges lesz a picikéd. ;)
Amit uh alapján mondanank sùlyt azt felejtsd el. Kamu.
Nem szedtem terhes vitamint. 3800ra tippeltèk a fiam 4310el született
Lànyomnàl se szedtem. Ott már meg se jegyeztem milyen súlyt tippeltek.3300al született
Bocsika, de neked a 36 héten nagynak számít a 2800g?
Nekem 36 héten 3700 volt.. És 4 kg felett született. Na az nagy baba. A te babád nem lesz nagy.
Én én sem szedtem terhes vitamint. Többet próbáltam, de kihánytam mindet. Magnezium, vas folsav.
Sztem nem nagy a babád, pont jó.
De sztem semmi köze a vitaminnak ehhez.
Első babámmal szedtem a 18.hetig hébe-hóba elevitet. Meg folsavat 13.hétig utana mar amugy csak mg-t es jó nagy babánk lett ( vagyis csaladon belul annak véljük)
3890 nek becsultek a csaszar elott 3 nappal
3800grammal jott vilagra 38+6 hetesen.
Masodik babánkkal:
Nem szedtem egyáltalan én 3699 grammal jott vilagra 39+1 hetesen.
Szval nem volt koztuk sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!