Mit tegyek rosszullét ellen? 6 hetes terhes vagyok, egész nap émelygek, hányingerem van, sokszor hányok is.
Első terhességem alatt délutánonként tudtam egy kis levest enni hús nélkül.
Második terhesség alatt tudtam enni naponta 2-3 parizeres zsemlét és inni egy kevés kólát. Mást nem sikerült, de ha sikerült is enni, kijött minden. Mindkét terhességem alatt kórházba kerültem, mert elég ijesztő tüneteket okozott az éhezés-szomjazás.
Szia! Én is pont itt tartok!
Nekem a Mg +B6 vitamin segített! Amire amúgy is szükségetek van! Reggel felkelés után az az első, hogy beveszem, pihentetem kb fél órát, még vissza is bóbiskolok, aztán jön a falatnyi reggeli.
Nem azt mondom, hogy csodát tett, de azóta sokkal elviselhetőbb!!!!
Jéghideg cola, bubi kikeverve belőle. Esetleg kásásan, tehát tényleg jó jegesen :) Nálam mondjuk az émelygésen semmi nem segített, hányni nem hánytam, viszont 30. héttől megint rosszul vagyok állandóan, és a cola segít. Érdemes mindig egy kicsit otthon tárolni belőle. De ahogy előttem írták, a gyömbér és a citromos víz is segíthet, de bármi ami folyadék az jó hideg legyen és lassan kell kortyolgatni.
Kitartás, lesz ennél rosszabb is :D
37hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!