19hetesen megyek genetikai uhra? Látható lesz a baba neme?
19+1 hetesen megyünk,jó lenne tudni miket néznek ilyenkor es láthato e a neme
Eddig se 12 sem 16hetesen nem látta az orvos.
Valahol azt olvastam h 20hetes genetikai uh kötelességük megállapítani. Van ebben igazság?
Amugy azt mérik amiket szoktak vagy megnézik jobban a babát?
Az Istenhegyi Géndiagnosztika honlapján olvadhattad, hogy kötelező megállapítani a nemét. Én legalábbis ott láttam.
Mi 18+1 voltunk az említett intézetben, addig nem tudtuk a nemét. Érdekes módon végig keresztbe volt a lába, viszont alulnézet során mondania sem kellett az orvosnak, hogy mit látunk. 😊 Határozottan kisfiút láthattunk a képernyőn.
Boldog babavárást!
22 hkm
De, igen, ugyanis ilyenkor már bőven felismerhető UH-val az urogenitális rendszer fejlődési rendellenessége. Mint egy másik hozzászóló is írta, nem azért nézik a baba nemét, hogy örüljön anyuka meg apuka, hogy ezentúl tudja, hogy kék vagy rózsaszín tipegőt vegyen.
Pl. Szegeden a klinikán, TB-alapon nézik mindenkinél, hogy rendben van-e az urogenitális rendszere a babának.
A lábakban csont van , azon az uh nem tud átmenni,ennyi erővel a baba láthatatlan lenne az uhn ha a testén es csontjain átvilágitana az ultrahang!!:D
Pl a szemeremcsontomnal volt a baba , azon nem megy at az uh ugye , azert van 12.hetig huvelyi uh..
Nagyon probalgatta a doki nezni nekem legutobb de a comcsont is epphogy ellett kapva h lemérje.
Hiaba forgatta ossze vissza az uh fejet ,ha csontom takarta a baha elfelét.:(
Bocs, de ezt nm igazán tudom értelmezni:
"A lábakban csont van , azon az uh nem tud átmenni,ennyi erővel a baba láthatatlan lenne az uhn ha a testén es csontjain átvilágitana az ultrahang!!:D"
Csont lesz a lábában, igen, de a 16. héten nincs elcsontosodva a magzat csontja, mert még porcszövet.
Szeméremcsontod mögé pedig elég egyszerűen be lehet kukkantani. Vagy akkor nem mérte le a combcsontját sem? Vagy a koponya, agyak, agykamrák paramétereit? Attól függően, hogy fej- vagy farvégű volt...
Irtam h epphogy letudta mérni a comcsontját...:)
De gondolom te orvos lehetsz h tudod hogyan lehet bekukkantani a szemeremcsont mogé úgy h a gyerek konkrétan alig látszik de a doki hüvelyivel nem akart matatni. De akk add meg a cimed megyek es nezzuk meg :D okoska...
F...nak teszel fel kérdést, ha mindent jobban tudsz mindenkinél? :D
Kedves Hiszti Kriszti..ja, nem, bocs, Lillu. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!