A szerelemnek mi értelme/funkciója van evolúciós szempontból?
Ja még...
"Segítek, annyi történt, hogy a saját stílusodban szólítottalak meg. ;)"
Nem! Nem ez történt. Én is segítek...
A @68-aska megszólítás egy értelmes kifejezés, amely azt üzeni, hogy az ilyen sorszámú üzenet íróját nem lehet komolyan venni a gyerekeskedései miatt.
A Pombe, az egy név. Ha azt direkt elírod, az egy semmire se jó, semmit se üzenő cselekedet. Ez mindössze annyit árul el rólad, hogy kétségbeejtő fantáziahiányod van, így minek próbálkozol vele?
Mellesleg a Pombe tényleg létező név (amit nem tudni miért, direkt rosszul írtál le).
1. Schizosaccharomyces pombe
2. Pombe: szuahéli nyelven van egy bizonyos jelentése. ;)
,,Amely azt üzeni, hogy az ilyen sorszámú üzenet íróját nem lehet komolyan venni a gyerekeskedései miatt."
Pontosan. :)
A vergődésed csak kis ideig szórakoztató. Ha sokat ismétled önmagad elég hamar unalmas lesz. Szerencséd, hogy nem udvaribolond vagy akit megunt a király. ;)
#72: "A vergődésed csak kis ideig szórakoztató."
Mondja a roppant mókás névgyilkos Pumba-író... :D - akinek ez itt jelenleg a szellemi csúcsterméke... :)
Figyeled? Olyannyira lenyűgöző a humorod, hogy már tiszteletbeli #72 (hetvenkeDő) lettél kicsinyítő képző nélkül. Ja! Menni fog egyedül a guglén utána nézni ennek a kicsinyítő izének? Ott lesz azok mellett a bizonyítékok mellett, amik szerinted itt nem kerültek szóba...
#72: "Szerencséd, hogy nem udvaribolond vagy akit megunt a király. ;)"
Ettől rettegsz? Sose venném el az állásodat. Annyira a szívembe zártalak... brühühü
És a te királyod fehér köntösben uralkodik rajtad, vagy melletted koronával a fején ugyanabban a kifelé irányban zárt trónteremben audiencián fogadja a hozzád hasonlóakat?
Mondtam már, hogy ez sem a te műfajod? :)
Nagyon gyenge vagy! A király páros lábbal rúgna ki az állásinterjú első percében :( ... József! Gyere vissza! Még a végén emiatt a kókler tréfamester miatt rá kell fanyalodnom a Comedy Central-ra.. :D
"A vergődésed csak kis ideig szórakoztató."
Figyelj, koma! Itt vergődsz, mint egy seprűjét vesztett boszorkány a porszívón. Már rég dög unalmas vagy, mert hiába várom a bizonyítékhiányos alátámasztásodat, csak a sziporkázónak nem igazán nevezhető humoroddal csalsz itt szomorú könnyeket mindenki szemébe.
Ha nincs ingerenciád egy építő jellegű vitára, akkor mit erőlködsz itt még? Nem tudsz meglenni nélkülem? Nincs neked jobb dolgod máshol?
,,Mondja a roppant mókás névgyilkos Pumba-író... :D - akinek ez itt jelenleg a szellemi csúcsterméke... :)"
Mondja ezt aki még azt sem bírja felfogni, hogy ez elé állított tükröt, annak reményében, hogy talán észreveszi magát. :)
,,Na jó... pá... hess... hess..."
Végre. :)
Azért még erre... dicséret gyanánt.
#75: "Mondja ezt aki még azt sem bírja felfogni, hogy ez elé állított tükröt, annak reményében, hogy talán észreveszi magát. :)"
Áhhh... Erre utaltál?
Pumba: [link]
No! Le a kalappal! :)
Mégis van humorod? Ment a zöld pipa... :)
Azért én nem vagyok olyan nagy rajongója ennek a filmnek, hogy a Pumbáról ez jutott volna eszembe, de csak beugrott.
Bár, ha te engem Pumbának nevezel, az mennyiben jelenti azt, hogy gyerekes lennék, az komoly rejtély. Nem emlékszem a filmre. Az a vaddisznó nagyon infantilis volt?
Mert ha igen, akkor még inkább ütős a poénod, és tényleg plusz elismerésem! :)
Az persze már más kérdés, hogy ezzel az amúgy jól sikerült riposzttal és tükörrel jó helyen házalsz-e... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!